Mavention BV

Bedrijfsgegevens
Mavention BV
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Den Haag, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Mavention

Mavention ontwikkelt internetsites, portals en intranetten gebaseerd op Microsoft en Sitecore technologie welke bedrijven ondersteunen om efficiënter (samen) te werken.

Deze oplossingen dragen bij aan het verhogen van de kwaliteit van informatie en het verlagen van de operationele kosten. Onze ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers richten zich uitsluitend op oplossingen op het Microsoft en Sitecore platform. Dit doen wij met een onderscheidende aanpak: 'Mavention laat technologie voor u werken'.

Portals & intranetten

Mavention is gespecialiseerd in het vertalen van concepten, zoals 'Het nieuwe werken' en 'Web 2.0' naar concrete oplossingen. Onze aanpak voor portals en intranetten bestaat uit verschillende toepassingsgebieden. Ieder toepassingsgebied heeft functionele bouwstenen die gecombineerd kunnen worden. Hiermee creëren wij voor onze klanten de optimale functionele en technische oplossing.

Websites

Het ontwikkelen van internetsites en het realiseren van een web content management (WCM) systeem is een vak apart. Naast een zeer gedegen kennis van SharePoint en Sitecore is hiervoor ook kennis en ervaring nodig van SEO (search engine optimization), webstandaarden, webtoegankelijkheid en digitale marketing vraagstukken. Mavention heeft deze kennis en heeft veel ervaring met het implementeren van deze standaarden en richtlijnen binnen internet oplossingen.

Maven

De naam Mavention komt van het Engelse woord maven: "a trusted expert in a particular field, who seeks to pass knowledge on to others." Mavention staat voor échte resultaten voor onze klanten. Dit doen wij met passie voor de klant en met passie voor het vak. Wij onderscheiden ons door onze ervaring en kennis van het Microsoft en het Sitecore platform.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.