Synechron Business Consulting

Bedrijfsgegevens
Synechron Business Consulting
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Amsterdam-Zuidoost, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Synechron Business Consulting is een jong en dynamisch adviesbureau dat opereert in de financiële sector. Synechron Business Consulting richt zich als management consultant organisatie op verbetering van organisatieprocessen in de kern van financiële instellingen. Wij analyseren, vertalen strategie naar een aanpak en leveren verbetering in processen en organisatie. Ons werk is gebaseerd op ruime ervaring en kennis van banken, verzekeraars en asset managers.
Sinds de oprichting in 2003 (toen nog Double Effect) is Synechron Business Consulting sterk gegroeid en is sinds 1 april 2016 onderdeel van Synechron. Synechron is een van het snelst groeiende digital, business consulting en technologie bedrijf met ons hoofdkantoor in New York.
Synechron Business Consulting heeft inmiddels meer dan 100 consultants in Amsterdam, Singapore, Londen, Dubai, New York en Charlotte (USA).
De Synechron Business Consulting aanpak is to the point, gedreven en op maat. Zo bereiken wij, samen met de klant, de gewenste verbetering. Synechron Business Consulting consultants doen nèt die stap extra. We zijn gepassioneerd en ambitieus, houden van ons vak en genieten van de samenwerking met klanten en collega’s. We willen presteren en bijten ons vast in complexe adviesvraagstukken totdat de onderste steen boven komt.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.