Renewi

Bedrijfsgegevens
Renewi
Branche Transport / Logistiek
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Eindhoven, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Afval wordt door de meeste mensen als ongewenst beschouwd. Als iets zonder waarde. Van Gansewinkel Groep onderdeel van Renewi plc. denkt daar heel anders over. Want in afval van vandaag groeit de kiem voor de producten en goederen van morgen.
Wij maken er zelf graag iets moois van.

Van Gansewinkel Groep onderdeel van Renewi plc. is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. We zamelen afval in en bewerken of verwerken afval tot grondstoffen en energie.
De Benelux is onze thuismarkt, maar we zijn ook actief in Duitsland, Tsjechië, Polen, Frankrijk, Hongarije en Portugal. Zo'n 8.000 medewerkers realiseren een jaaromzet van circa 1,2 miljard euro. Lees meer

Met de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats, kunnen wij de service verlenen die de markt van ons vraagt. Dit vraagt kennis en vaardigheden van onze medewerkers, op alle niveaus in de organisatie.
Bij ons heerst een open en prettige sfeer. Wij willen het beste uit de mensen halen door een modern personeelsbeleid en prima arbeidsomstandigheden.

Bedrijfspresentatie