Uitdagende AV stage in onze eigen studio's in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair AV - management in Rotterdam
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 39 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 per maand
Taakomschrijving

Weet jij alles op het gebied van video en editen? Ben je op zoek naar uitdagende opdrachten in een wisselende werkomgeving? Houd je ook van gezelligheid na het harde werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je ondersteunt bij studio-, video- en geluidswerkzaamheden van vooraanstaande nationale en internationale congressen met verkeer, mobiliteit en transport als centraal thema. Van het bedienen van de camera tot het schakelen van de uitzending en zelfs op pad gaan om zelf video items te maken. Je maakt het tijdens deze stage van A tot Z mee.

Gewenste profiel

De sfeer bij ProMedia Group is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We geven je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk plan en trainingen die we bedrijfsbreed aanbieden. We waarderen eigen inbreng en zelfstandigheid, maar zullen je uiteraard ook goede begeleiding bieden zodat je je kunt ontwikkelen tot een volwaardig professional.

Je bent communicatief, klantgericht, ondernemend, creatief, stressbestendig, leergierig en kan goed zelfstandig werken. Ben jij een tweede of derde jaars student en op zoek naar een stage in Rotterdam voor 32 tot 40 uur per week voor 5 maanden? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke stageplek met gezellige en gedreven collega’s en goede begeleiding. Ook niet onbelangrijk, wij bieden een stagevergoeding. Je gaat werken in een modern en het meest centraal gelegen pand in Rotterdam, de Delftse Poort (naast R’dam CS). Je hoort als stagiair bij het team, dus we hopen dat je aansluit bij onze gezellige vrijdagmiddagborrels, sportieve activiteiten en onvergetelijke personeelsuitjes.

Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch, snelgroeiend multimediabedrijf? En samen met meer dan 85 enthousiaste collega's dagelijks professionals in de verkeers-, mobiliteits- en transportsector helpen om hun vak beter uit te oefenen? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. Klik op solliciteer en word onze nieuwe collega!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ProMedia Group Services

ProMedia Group Services

ProMedia is een snelgroeiende uitgeverij en multimediabedrijf, gevestigd pal naast Rotterdam CS. Met onze 25 vakbladen, congressen, beurzen, en live uitzendingen vanuit onze studio’s zorgen ervoor dat 1 miljoen professionals per maand op de hoogte zijn van het nieuws in hun vakgebied.

ProMedia Group B.V. is in 2010 begonnen op een zolderkamer in Breda. Inmiddels hebben wij ons hoofdkantoor in Rotterdam (de Delftse Poort), een kantoor in Antwerpen (ProMedia België) en veel internationale collega's.