Online Marketing Stagiaire gezocht bij dit bedrijf in Den Haag! (€350 per maand!)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Online Marketing Stagiaire
 • Wanneer
  Ingetrokken 9 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
Taakomschrijving

Over Willie

Erotiek webshop Willie is onderdeel van dit bedrijf, een toonaangevend e-commerce bedrijf in Den Haag. Dit bedrijf beheert verschillende grote webwinkels en lifestyle-platforms. Naast deze internet activiteiten heeft dit bedrijf ook een wholesale divisie, waarbij B2B producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en andere intieme producten.

Willie behoort tot de top 3 grootste erotiek webshops van Nederland, en is onder meer bekend van Q-Music, 538, Linda. en FHM.

Wat houdt de functie in?

De functie van Online Marketing Stagiaire bij Willie is breed. Samen met jou gaan we op zoek naar de rol die het beste bij jou past. Dit kan variëren van ondersteuning bij merkpositionering, social media strategie, creatie van banners en YouTube video's, SEO, SEA, e-mailmarketing, meedraaien op de klantenservice tot aan het vergroten van de merkbekendheid.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid, je leert veel en je wordt intensief begeleid.

Bij Willie ben jij een volwaardig lid van het marketing team. Elke dag staan we met het complete team stil bij wat er die dag gebeuren moet, wordt er regelmatig om jouw feedback gevraagden heb je elke maand een 1-op-1 met de marketing manager.

Werkzaamheden

Mogelijke werkzaamheden afhankelijk van jouw specifieke rol(len):

 • Optimaliseren van product content en blogs
 • Optimaliseren van het assortiment
 • Creëren van nieuwe banners en het editen van productfoto's
 • Merkpositionering van Willie Toys, PleasureLab en overige eigen labels
 • Communicatie met followers en belangrijke bloggers en vloggers
 • Inspelen op trends en belangrijke discussies online
 • Vertalen van nieuws en acties naar social media acties

Gewenste profiel

We zoeken een representatieve, sociale en ambitieuze collega. Je werkt en denkt op minimaal HBO-niveau en je spreekt uitstekend Nederlands (taalniveau B2) en beheerst het Engels (taalniveau B1). Je bent stressbestendig, je bent een teamplayer, je bezit over een flinke dosis creativiteit en je hebt oog voor detail.

Eigen initiatief, een groot probleemoplossend vermogen en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het kantoor.

Wat bieden wij

Je gaat werken in een creatief, gemotiveerd en divers team in ons inspirerende kantoor in de binnenstad van Den Haag, vlak bij Paleis Noordeinde. Wij bieden een salarisvergoeding van €350 per maand. Tevens kan je dagelijks gebruik maken van een verzorgde lunch in onze bedrijfskantine en om de week goed af te sluiten zijn er gezellige vrijdag middag borrels.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CLS Healthcare

CLS Healthcare

CLS Healthcare: een toonaangevend e-commerce bedrijf, opgericht in 2009, gevestigd in Den Haag (Nederland) met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen gericht op de Europese markt. Naast deze internetactiviteiten heeft CLS ook een Wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten, intiem producten, gels en lingerie. Ook is CLS Healthcare expert in Private Label oplossingen.

Cls Healthcare staat in de Twinkle top 100, Nederlands grootste e-commerce bedrijven.