Uitdagende stage bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e)
 • Wanneer
  Ingetrokken 16 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 380 per maand
  obv 40 uur
Taakomschrijving

Heb jij de ambitie om je in te zetten voor een slimme, groene en gezonde regio? Zoek je een geweldig leuke stage met veel eigen verantwoordelijkheid in hartje Amsterdam?
Solliciteer direct!

dit bedrijf heeft ruimte voor een stagiair(e)! Je kunt vanuit je opleiding aan de slag met je stageopdracht óf je draait meer allround mee in ons team. De precieze invulling van je stage geven we graag vorm in overleg met jou en het team. Hiervoor kijken we naar jouw interesses en skills en wat nodig is voor je opleiding.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf werken we aan een slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam. Dat doen we in verschillende initiatieven, samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Als stagiair kom je te werken in het team Leads en Strategie, waar je samen met 10 collega’s werkt aan verschillende initiatieven rondom de thema’s: duurzame, gezonde leefomgevingverantwoorde digitalisering en waardevol werk voor iedereen.

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die ons nieuwe perspectieven kan bieden, vanuit achtergrond en/of opleiding. Wat vooral belangrijk is, is dat je geïnteresseerd bent in maatschappelijke ontwikkelingen. Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig en nieuwsgierig is. Jouw eigen inbreng en enthousiasme zijn erg welkom. Daarnaast ben je flexibel. Je houdt van afwisseling op je werkplek en het lijkt je leuk om – het liefst samen met anderen – aan verschillende initiatieven mee te werken. Je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen.

Doe je een onderzoeksstage?

Voor een onderzoeksstage kun je bij dit bedrijf bijvoorbeeld denken aan activiteiten als:

 • Onderzoek doen (bijvoorbeeld in het kader van je studie) dat ons inzichten biedt. Bijvoorbeeld voor het opstarten van nieuwe initiatieven. De manier van onderzoeken kunnen we bespreken bij een sollicitatiegesprek
 • Een ‘toolkit’ maken die ons helpt meer impact te maken met ons werk
 • Langetermijnontwikkelingen (bijv. open software óf post-growth) in kaart brengen en ons een frisse blik geven op die ontwikkelingen
 • Het programma van een evenement helpen voorbereiden.

Zoek je een meeloopstage?

Je kunt als stagiair ook meelopen met het team en bijdragen aan activiteiten als:

 • Samenwerken met een of meer leads en meewerken aan initiatieven
 • Stakeholder-analyses maken
 • Verslaglegging van teamoverleggen en andere bijeenkomsten.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende stageplek op het gebied van maatschappelijke thema’s voor minimaal 4 dagen per week (meewerkstage). We zoeken iemand per februari, maar de startdatum is bespreekbaar. Indien je een stageopdracht zoekt, dan is je inzet in overleg.
 • Een inspirerende werkplek op het Marineterrein in Amsterdam, met een informele en collegiale sfeer en voldoende ruimte. Uiteraard kun je ook vanuit huis werken.
 • Goede ondersteuning en begeleiding van een klein hecht team.
 • Een stagevergoeding van €380,- op basis van 40 uur.

Interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Upload uiterlijk 7 december 2023 je cv en een korte motivatie via het formulier via de online vacature of mail aan solliciteren@amecboard.com. Vermeld of je een stageopdracht of meewerkstage zoekt. De gesprekken vinden plaats op 11 en 13 december 2023.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Laetitia Stuijt via l.stuijt@amecboard.com of 06-15 56 68 82. En bekijk vooral de website van Amsterdam Economic Board.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Amsterdam Economic Board

Amsterdam Economic Board

Alles wat wij doen als Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt. We bouwen in 2021 samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden verder aan dit toekomstbeeld voor 2050.