ICT stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
ICT'er
 • Wanneer
  Ingetrokken 4 - 48 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage/afstudeerstage waarin je jouw creativiteit en veelzijdigheid kwijt kunt en waarbij je volop de ruimte krijgt om veel te leren? Wij zijn op zoek naar een bruisende stagiair die graag initiatief neemt.

We hopen met jou samen de Nederlandse kunst en cultuursector aan te moedigen! dit bedrijf is opgericht naar aanleiding van een tekort aan algemene interesse in de kunst- en cultuursector in Nederland. Deze kunst en cultuur bestaat voornamelijk uit erfgoed, beeldende kunst en kunstwerken. Dit bedrijf is trots op het kunnen bijdragen aan een verhoogde affiniteit met kunst & cultuur voor diverse bevolkingsgroepen zoals studenten. Hierbij willen wij een vergroot bewustzijn en interesse in kunst en cultuur voor de Nederlandse samenleving bereiken. Dit bedrijf organiseert voor studenten gratis rustige en inspirerende studieplekken in culturele ruimten in culturele gebouwen zoals kastelen, musea en het concertgebouw. Zie natuurlijk ook de website van dit bedrijf:

Werkzaamheden

Als ICT stagiair bij dit bedrijf krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving. Je zult ondersteuning bieden aan ons ervaren en groeiende IT-team en meewerken aan diverse projecten. Je taken zullen onder andere bestaan uit het oplossen van technische problemen, het installeren en configureren van hard- en software, en het bieden van gebruikerssupport.

Gewenste profiel

Enthousiast, proactief en gedreven. Dat zijn woorden die bij jou passen. Je wilt graag nieuwe dingen leren en zit niet graag stil. Je houdt van een afwisselend takenpakket en kan zelf een goede planning maken.

Verder herken je jezelf hierin:

- Je volgt momenteel een HBO opleiding in de richting van ICT. - Je hebt basiskennis van netwerken, hardware en software. - Je bent leergierig en hebt een passie voor technologie. - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. - Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding.
 • Kans op een baan na je stage.
 • Persoonlijke begeleiding door directe en hoogopgeleide collega's.
 • Je komt te werken bij een klein en informeel bedrijf die iedere dag er alles aan doen om dit bedrijf te vergroten.
 • Je wordt onderdeel van een enthousiast, hecht en jong team.
 • Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën aan te dragen.
 • Een uitdagende stageplek waar je jouw ICT-vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Ben jij de enthousiaste ICT stagiair die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief. We kijken uit naar je sollicitatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Liox

Stichting Liox

mail naar info@stichtingliox.nl