Interessante MBO/HBO stage voor zowel Sales & Marketing-studenten als HR/Learning & Development-studenten (alle start data)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 40 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Reiskosten en vergoedingen bespreken wij tijdens de kennismakingsgesprekken.
Taakomschrijving

Over dit bedrijf

Welkom bij dit bedrijf, waar we begrijpen dat het jonge leven vol uitdagingen en wensen zit. Je wilt plezier hebben, geld verdienen, maar ook iets bijdragen aan de wereld. Geen zorgen, want bij ons heb je de perfecte balans tussen werken, studeren en sociaal leven.

Tijdens je stage bij CEO/dit bedrijf bieden we jou een onvergetelijke ervaring. Je komt terecht in een team van gelijkgestemde jonge mensen die net als jij streven naar persoonlijke ontwikkeling en een bruisend sociaal leven. Samen maken we van werken een feest, zowel letterlijk als figuurlijk. En dit alles terwijl we ons inzetten voor A-Merk Goede Doelen die bijdragen aan een betere wereld.

Bij ons draait het niet alleen om het ondersteunen van goede doelen, maar ook om jouw persoonlijke groei en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden voor je toekomstige carrière. Of je nu bezig bent met werven op evenementen, deur-tot-deur werkt of de administratie verzorgt, bij dit bedrijf werk je altijd in een team waar vriendschap en saamhorigheid centraal staan. Dus, als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar je jezelf kunt zijn, vrienden kunt maken en tegelijkertijd een positieve impact kunt hebben op de wereld, dan is dit bedrijf de plek voor jou. Wij bieden jou de unieke kans om betrokken te worden bij diverse facetten van ons bedrijf. Zo kan je meekijken bij belangrijke beslissingen die door de directie worden genomen, meekijken bij trainingen en opleidingstrajecten die wij onze werknemers aanbieden en meedenken over leuke nieuwe plannen om onze resultaten een boost te geven

Werkzaamheden

Hoe goed je ook bent opgeleid, in de algemene bedrijfsvoering kom je bijna dagelijks uitdagingen tegen die je niet leert op school. Wil jij later geen 9- tot 5 baan waarin alles iedere dag hetzelfde is? Bij ons leer je hoe je om moet gaan met uitdagingen, last-minute deadlines en mooie kansen die dagelijks om de hoek komen kijken. Deze facetten maken het werk dynamisch en uitdagend, maar het is nooit saai bij ons op kantoor! 

Ben jij een gedreven en veelzijdige stagiair die ons kan ondersteunen in administratieve taken, een creatieve held is die met ons meedenkt over communicatie en social media inzet en het geweldig lijkt om een steentje bij te dragen aan de wereld door donateurs te werven voor goede doelen? Dan zoeken wij jou!

 • Wij hebben ervaring in het begeleiden van stagiairs. We zijn erg flexibel en kijken welke taken en welk niveau het beste bij jou passen.
 • De periode waarin je stage loopt ligt helemaal open, zo lang je maar vanaf minimaal drie maanden stage loopt. Dit mag twee dagen per week zijn, maar ook vijf dagen per week. Werk is er genoeg!
 • Wil je samen met een vriend/vriendin/klasgenoot stagelopen? Neem vooral contact op. Er is altijd wel iets mogelijk.
 • Maandelijks organiseren we een gezellige borrel met alle werknemers, waar ook zeker jij van harte welkom bent!
 • Reiskosten- en stagevergoeding zijn altijd mogelijk in overleg.
 • Alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het OV.
 • Wil je je creativiteit kwijt? Dan zijn er bij ons veel mogelijkheden. Denk hierbij aan het beheren van Social Media, het ontwerpen van updatemails, het maken van posters, etcetera.

Lijkt dit jou tof? Neem dan contact met Gwen door je CV en motivatiebrief te mailen naar …

(alle startdata mogelijk)

Gewenste profiel

 • Een proactieve en nauwkeurige student met affiniteit voor administratie.
 • Iemand met goede communicatieve vaardigheden en een creatief brein.
 • Enthousiast om een verschil te maken en bij te dragen aan het bereiken van onze doelen.
 • Iemand die 4 of 5 dagen beschikbaar is om op locatie in Amsterdam of Rotterdam te werken (in overleg ook andere mogelijkheden bespreekbaar)

Wat bieden wij

 • Veel leren en veel gezelligheid! Hiernaast bieden wij ook doorgroeimogelijkheden voor na je stage, om je verdere studie te combineren met doorgroeien binnen ons bedrijf. Je kan tijdens je stage dus ook een gave functie voor naast je studie veroveren. Daarnaast kan je uitgaan van:
 • Een uitdagende stage waarbij je diverse vaardigheden ontwikkelt.
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Een inspirerende omgeving waar je bijdraagt aan belangrijke maatschappelijke doelen.

Nieuwsgierig geworden? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag je vragen. (backoffice@ceomarketing.nl)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Alpha Society

Alpha Society