Toffe Sales stage bij de grootste autodealer in Zuid-Holland-Zuid | Amega Groep - Ames

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Sales
 • Wanneer
  Ingetrokken 0 - 20 weken 8 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 150 - € 650 per maand
  De stagevergoeding is afhankelijk van opleidingsniveau, leerjaar en het aantal uren stage per week.
Taakomschrijving

Heb jij een passie voor auto’s en ben jij op zoek naar een stage binnen de Sales van een autobedrijf? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou!

Werkzaamheden

Welke mogelijkheden zijn er binnen Amega Groep?

Binnen Amega zijn er verschillende mogelijkheden voor een stage in de Sales. Zo zijn er verschillende stage mogelijkheden in de showroom van onze autobedrijven (Ames, Van Mill, Mulder, Service Only, Svenscar, Van der Burgh of Autoservice Lekkerland), maar ook in de showroom van onze schadebedrijven (Schadenet de Koning en Schadenet Ames) of in de showroom van PSB Bedrijfswageninrichting.

Naast het werk in de showroom hebben wij ook stageplaatsen op de receptie. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontvangst van de klant en ontzorg je de klant volledig op het gebied van mobiliteit.

Ook hebben wij stageplaatsen beschikbaar bij de afdeling Sales Support Showroom. Hierbij ondersteun je de verkopers in hun dagelijkse werkzaamheden, sta je de klanten te woord en zorg je voor de administratie.

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

Uiteraard hoeven wij jou niet te vertellen dat je affiniteit hebt met auto’s! Naast deze affiniteit is het belangrijk dat je een opleiding volgt in de richting van: VMBO, MBO of HBO. Studenten die studeren aan het MBO kunnen via de site van de SBB kijken naar onze erkenningen, voor veel opleidingen zijn wij al een erkend leerbedrijf! Mocht jouw opleiding hier toch niet tussen staan, kunnen wij deze altijd proberen aan te vragen.

Wat bieden wij

Voordelen van een stage bij Amega Groep

 • Uitdagende stage
 • Verschillende stagemogelijkheden voor de Sales. zoals in de showroom, aan de receptie of op kantoor bij onze afdeling Sales Support

Wordt deel van ons enthousiaste team!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer hier’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 078-6322211 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Ames Autobedrijf

Ames Autobedrijf

Ames is al meer dan 75 jaar officieel merkdealer in de regio Drechtsteden. Inmiddels voeren wij al jaren de automerken: Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.

Ames valt onder de Amega Holding. Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Naast de Ames merken, voeren wij o.a. ook: Volvo, Opel, Citroen, Peugeot, Hyundai, Kia, Fiat en Jeep.