Marketeer stage bij een Marketing & Sales bedrijf in het centrum van Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing en communicatie, online marketing
  • Wanneer
    September 2024 10 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Heb jij affiniteit met sales en ben je op zoek naar een internationale uitdaging? Wil jij het beste uit jezelf halen en tegelijkertijd je internationale kwaliteiten ontwikkelen? Dan is dit iets voor jou! Bij dit bedrijf bieden we volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, je ambities te laten groeien en internationale carrièremogelijkheden te grijpen! dit bedrijf is marktleider in de fieldmarketingbranche met vestigingen in: Nederland, Duitsland, België, en Zwitserland. En beschikt over de best presterende, volledig online, werving- en selectieteams. Wij geloven dat jij hier de beste versie van jezelf kunt worden!

Tijdens onze stage leren studenten meer dan tijdens een reguliere stage. Je bent een verlengstuk van ons huidige team. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de bestaande processen. En zal je je wekelijks bezighouden met onze internationale processen in Duitsland en België. Voor in ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hbo-stagiair. Voor als je op zoek bent naar een leerzame stage waarbij je zowel het management als het operationele gedeelte van ons vak gaat ondervinden. Wij helpen u om het maximale uit uzelf, uw markt en uw toekomst te halen.

Werkzaamheden

Verantwoordelijkheden

Als een marketingsales stagiaire ben jij primair verantwoordelijk voor het leggen van het allereerste contact. Door het kwalificeren van warme leads en het benaderen van potentiële targets binnen onze doelgroep speel jij een belangrijke rol. Onze leads genereren wij zelf via onze marketing, maar als marketing agent ben jij de verbindende factor. Jij weet de perfecte match te maken tussen de klant en de organisatie. Naast het opvolgen van onze Inbound leads, sta je zelf ook voor een uitdaging, namelijk het bijdragen aan onze procesoptimalisatie in samenwerking met onze specialisten in jouw team. Door creatieve manieren te bedenken en te implementeren om de juiste doelstellingen in het vizier te krijgen kun jij de klantervaring optimaliseren. Binnen deze stage ga je aan de slag met zowel sales als het management. Op het gebied van sales zal jouw hoofdverantwoordelijkheid gericht zijn op het verzamelen en verwerken van leads. Een goede leadverwerking is cruciaal voor het optimaal functioneren van ons salesteam. Op het gebied van management zal jij verantwoordelijk zijn voor het analyseren van de statistieken en het opstellen van rapporten en analyses die wij aan onze klanten aanleveren. Dit is gebonden aan internationale verantwoordelijkheden zoals het analyseren van de internationale processen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de samenwerking tussen onze online marketeer en ons salesteam! 

Activiteiten

● Leer alles over sales en management

● Het verbinden en kwalificeren van leads.

● Samenwerken met onze online marketeer en het sales team

● Je belt actief en enthousiast nieuwe kandidaten op.

● Onderhouden van relaties met bestaande klanten.

● Bijdragen aan het optimaliseren van onze klantervaring

● Je bedenkt nieuwe manieren om meer doelgroepen te werven.

● Het verrijken van de binnenkomende data van potentiële klanten met relevante informatie.

● Aansturen van de prestaties en de kwaliteit

● Opstellen van rapporten en analyses

● Je draagt bij aan een prettige en dynamische werksfeer.

● Onderdeel zijn van een jong en enthousiast team.

● De beschreven activiteiten vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig worden uitgevoerd. Deze kunnen op eigen initiatief of op verzoek van de organisatie worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Gewenste profiel

Gewenst profiel

● Interesse in marketing, verkoop en management is een pluspunt.

● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

● Duits spreken is een pluspunt

● Je beschikt over goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

● Je bent niet bang voor een uitdaging.

● Je beschikt over een flinke dosis initiatief

● Commerciële instelling

● Een passie voor verbinding maken met mensen en netwerken.

● Je houdt ervan om met mensen om te gaan.

● Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en je bent creatief.

● HBO/WO denk- en werkniveau.

Wat bieden wij

● Mogelijkheden om je talenten te ontdekken, je ambities te laten groeien en (inter)nationale carrièremogelijkheden te benutten.

● Internationale kansen met mogelijke carrièremogelijkheden.

● Een professioneel trainingsprogramma op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap.

● We geven studenten de kans om aan interessante en innovatieve projecten te werken.

● Ruimte om vaardigheden op verschillende gebieden te ontwikkelen.

Dus jij een marketingsales agent in wording met affiniteit voor management en ben je op zoek naar een supertoffe ervaring? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Direct Result

Direct Result

Direct Result is marktleider in de field marketingbranche met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.
Direct Result investeert in jouw ontwikkeling om de beste versie van jezelf te worden! Er zijn volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, ambities te laten groeien en (inter)nationale carrièrekansen te grijpen. Alles draait om de juiste mindset en motivatie!