Wij veranderen levens! Meewerkstage Recruitment Consultant bij dit bedrijf in Tilburg

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Recruitment Consultant
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Je salaris bestaat uit een vast bedrag in combinatie met een bonus die afhankelijk is van het aantal deals die je tot stad brengt. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je stage toch goed kan bijverdienen!
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf schoppen we tegen de traditionele werving en selectie met ons innovatieve RPO-model. In ons snelgroeiende, jonge bedrijf werk je voor grote klanten en maak je écht impact. Als stagiair Recruitment Consultant ben je de matchmaker tussen talent en topbedrijven. Durf jij het aan om in de dynamische wereld van recruitment te duiken? Sluit je aan bij ons jonge en enthousiaste team in hartje Tilburg en start jouw avontuur bij dit bedrijf!

Werkzaamheden

Bij ons staat een goede balans tussen werk en plezier centraal. Als stagiair krijg je bij ons de kans om in een dynamische omgeving alle ins en outs van het vak te leren. We willen dat je groeit tot een volwaardige Recruitment Consultant, maar als je nog niet weg wilt, vinden we dat top!

Tijdens jouw stage bij ons ga je aan de slag met het ontwikkelen van je gespreksvaardigheden, leer je verschillende aspecten van HR kennen, en draai je mee in allerlei ondersteunende taken. En het belangrijkste: we zijn benieuwd naar jouw ambities. Bij ons maak je deel uit van een team van jonge professionals die jou graag verwelkomen en betrekken in onze levendige werkomgeving!

Werkzaamheden:

- Assisteren bij verschillende HR-gerelateerde taken. - Actief deelnemen aan het wervingsproces en ondersteuning bieden bij online recruitmentactiviteiten. - Het schrijven van voorstellen, uitvoeren van zoekopdrachten op LinkedIn, en het evalueren van wervingscampagnes.

Gewenste profiel

- Je volgt een MBO/HBO-opleiding. - Je bent enthousiast, proactief en leergierig. - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van het Engels zijn een pluspunt. - Ervaring is niet vereist, je komt hier om ervaring op te doen!

Wat bieden wij

- Een warm welkom in ons team. - Een diverse groep collega's met een ambitieuze stagebegeleider die jou graag verder helpt. - Een training- en coachingtraject om jouw vaardigheden te ontwikkelen. - Uitdagende taken en de kans om verantwoordelijkheid te dragen. - Een bonusregeling en een stagevergoeding. - Gezellige borrels op vrijdagmiddag met ons jonge team!

Solliciteren kan via:

https://socialfind.typeform.com/to/I1x4iFPT

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

SocialFind

SocialFind

Met een unieke mix van Employer Branding, Recruitment & Marketing weten wij voor onze partners keer op keer top-tier kandidaten over de vloer te krijgen.

Onze RPO oplossing is niet alleen snel, effectief en schaalbaar, maar is ook tot wel 60% voordeliger dan traditionele werving & selectie.

Heeft jouw organisatie op jaarbasis meer dan 10 open posities? Kies dan voor RPO by SocialFind.