Marketing / Communicatie Stagiair(e) gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketingstagiair(e)
  • Wanneer
    September 2024 10 - 29 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 - € 500 per maand
    Afhankelijk van periode en opleiding
Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor marketing en communicatie en interesse in duurzaamheid? Zoek je een uitdagende stage waar je jouw creativiteit kunt uiten en ervaring kunt opdoen in het creëren van boeiende content? Dan is deze stage de perfecte kans voor jou!

Werkzaamheden

Als Marketingstagiair(e) speel je een centrale rol in onze marketingactiviteiten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het creëren van boeiende content die onze volgers aanspreekt op onze sociale mediakanalen. Daarnaast bied je ondersteuning aan ons team bij verschillende marketingtaken, zoals het opzetten van campagnes en het analyseren van resultaten om effectiviteit te meten.

Je werkt mee aan het bewerken en ontwerpen van grafisch materiaal voor verschillende marketingdoeleinden zoals drukwerk of social media, waardoor je bijdraagt aan hoe ons bedrijf zich visueel presenteert. Verder help je bij het organiseren van beurzen, waar je ons team ondersteunt bij de planning en uitvoering van evenementen.

Gewenste profiel

We zoeken een enthousiaste student die affiniteit heeft met duurzaamheid en marketing. Goede communicatieve vaardigheden en creativiteit zijn belangrijk, net als een proactieve instelling. Ervaring met grafisch ontwerp en kennis van digitale marketingtools is een plus.

Wat bieden wij

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen in de groeiende sector van duurzame energie. Je werkt samen met ons marketingteam dat je begeleidt en ondersteunt bij je groei. Bovendien bieden we flexibele werktijden en een informele werksfeer waarin jouw input wordt gewaardeerd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • De Lier, Nederland