Stagiair Development

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Development
  • Wanneer
    September 2024 16 - 23 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    obv fulltime
Taakomschrijving

Wij zoeken vanaf september 2024 een 

Stagiair Development (m/v/x)

Doe je een bachelor of master in een culturele of bedrijfskundige studie en zoek je nog een inhoudsvolle (onderzoeks)stage? Kom die dan bij dit bedrijf doen na de zomer. Als stagiair ben je onderdeel van Team Development, met een eigen opdracht. Daarnaast doe je mee in de algemene ondersteuning van het team. Dat is een mooie kans om werkervaring op te doen én om samen met ons impact te maken voor cultuur en natuur. 

Je krijgt de kans om mee te werken in een professioneel team binnen een relevante maatschappelijke organisatie. Het is een mooie combinatie van vakgerichte begeleiding en creatieve vrijheid. Er is dus volop ruimte om te leren en te groeien en zo een schat aan ervaring op te doen!  

Een belangrijke vraag van Team Development is: Hoe kunnen wij nieuwe mensen bereiken die aan ons willen schenken? Via welke kanalen oriënteren zij zich? Hoe doeltreffend zijn deze kanalen? Hoe kunnen wij ons het beste profileren, wat is een goede relatiestrategie? Je onderzoekt twee nieuwe doelgroepen en helpt ons deze nog beter te bereiken. Intussen leren we jou meer over fondsenwerving in de cultuursector.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? 

  • Deskresearch: in kaart brengen van potentiële gevers uit twee specifieke (jonge) doelgroepen, die wij op het oog hebben.   
  • Datamarketing: verrijken van onze database met betrekking tot deze twee doelgroepen. Het doel is om dankzij correcte data goed te kunnen werven en relatiebeheer te doen.  
  • Relatiebeheer: met ons meedenken over de beste manier om deze twee doelgroepen te bereiken en relaties te onderhouden. Denk aan de invulling van een inhoudelijk event of een nieuwsbrief.

Gewenste profiel

Wat breng jij mee?  

  • Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding op het gebied van cultuur/erfgoed/management en hebt aantoonbare interesse in cultuur  
  • Je weet wat fondsenwerving betekent voor een culturele instelling 
  • Je hebt goede communicatievaardigheden in de Nederlandse taal  
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en initiatief te nemen

Wat bieden wij

Wat bieden wij?  

Deze stageplaats is beschikbaar voor een periode van vier tot zes maanden (te beslissen in overleg), startend vanaf 1 september (te beslissen in overleg). We verwachten dat je drie tot vier dagen per week beschikbaar bent. Dit bedrijf biedt een maandelijkse vergoeding van €500,- (op basis van 40 uur per week). 

Wij bieden jou een mooie stage, op een moderne en gezellige werkplek op een prachtige locatie in Amsterdam-West met flexplekken, zodat je je collega’s snel leert kennen. Wij werken hybride, wat wil zeggen dat wij deels op kantoor en deels vanuit huis werken. 

Wij geven de voorkeur aan kandidaten die onze organisatie meer divers maken. We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt voor ons geen verschil waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt; het gaat erom wat je meebrengt voor onze organisatie.

Wij geven de voorkeur aan kandidaten die onze organisatie meer divers maken. We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt voor ons geen verschil waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt; het gaat erom wat je meebrengt voor onze organisatie.  

Ben je enthousiast?  

Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent! Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij een geweldige kandidaat bent voor deze stageplek. Doe dit op een manier die bij jou past. Dat mag met een brief en CV en ook met een filmpje of op een andere manier. Dat kan naar sollicitaties@cultuurfonds.nl. 

Je kunt vanaf nu solliciteren. Wij kijken elke week of we leuke sollicitaties binnen hebben gekregen en gaan gelijk in gesprek met sollicitanten waar wij enthousiast over zijn. Er is dus geen sluitingsdatum. Wij nodigen je van harte uit als jij enthousiast bent om zo snel mogelijk te solliciteren!  

Als je eerst nog een vraag wilt stellen over de stage, kun je een mail sturen naar Robin Verkaik (Hoofd HR) en Maryama Ezzerari (HR medewerker) via sollicitaties@cultuurfonds.nl. Hier kun je ook je telefoonnummer achterlaten als je het fijn vindt om telefonisch contact te hebben. Meer informatie over het Cultuurfonds vind je op www.cultuurfonds.nl.  

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Het Cultuurfonds

Nog geen logo geüpload.