Stagiair Marketing & Communicatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Marketing & Communicatie
  • Wanneer
    Ingetrokken 12 - 28 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 1 - € 500 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een creatief communicatiebureau en het startpunt voor communicatievraagstukken. We zijn een klein team van 5, met daaromheen freelancers op diverse vakgebieden. Plezier moet bij ons voorop staan, voor zowel de klant als voor ons. We hebben goede tips en maken gave dingen, dus we maken mensen blij. En daar worden wij weer blij van.

Maar laten we niet alleen de schijnwerpers op ons richten; laten we meteen bespreken welke mogelijkheden er voor jou liggen bij ons!

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf leer je tijdens je stage zowel uitvoerende als strategische vaardigheden in verschillende communicatiegebieden. Onze kleine omvang betekent dat je betrokken wordt bij alles wat we doen. De ene dag plaats je social posts en schrijf je artikelen op een website. De andere dag denk je mee in een strategisch plan of brainstorm en ga je mee naar een klantgesprek. Moet je aan een onderzoek werken? Geen probleem. We hebben talloze ideeën die nog onderzocht en ontwikkeld moeten worden.

Gewenste profiel

Als persoon ben je positief, vriendelijk en energiek. Je vindt het leuk om verschillende taken te vervullen en zaken te organiseren. Enige ervaring met of affiniteit voor schrijven, social media, WordPress en/of Mailchimp is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je in staat bent om taken zelfstandig op te pakken. Als je iets niet weet, ben je proactief in het vinden van oplossingen of vraag je om hulp. Als je iets niet kunt, ben je bereid om te leren. En het belangrijkste: je brengt een positieve en prettige werksfeer met je mee, waardoor samenwerken een plezier wordt. Oh, en als je net zo enthousiast wordt van gezellige borrels, etentjes en pubquizzen als wij bij dit bedrijf, dan ben je helemaal op je plek!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Nijmegen, Nederland