Stagiair Grafisch Vormgever gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Grafisch Vormgever
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Een maandelijkse stagevergoeding die past bij jouw inzet en prestaties.
Taakomschrijving

Ben jij gek op cadeautjes en de feestdagen? En zou jij je hier het liefste het hele jaar mee willen omringen? Dan is dit bedrijf hét bedrijf voor jou!

Werkzaamheden

Ter ondersteuning van de afdeling vormgeving zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair voor onze studio. Een creatieveling met liefde voor het grafische vak, die vol zit met ideeën. Bij voorkeur zoeken wij iemand die snel beschikbaar is. 

Als stagiair grafische vormgeving denk en werk je mee aan unieke en vernieuwende concepten voor online keuzeconcepten, verpakkingen, eindejaarsgeschenken en speciale geschenkmomenten. Je maakt ontwerpen in de huisstijl van verschillende klanten. Je visualiseert cadeau- en productverpakkingen, geschenkwebsites en drukwerk. Ook maak je alles drukproef-klaar. Daarnaast vinden wij het fijn als je actief meedenkt over projecten zoals social mediacampagnes. Je werkt nauw samen met je collega(s) van de studio, PersoonlijkeNoot en Verkoop. Je weet een goede vertaalslag te maken van wens naar visualisatie.

Gewenste profiel

Een 3e/4e-jaars student grafische vormgeving; Een media gerelateerde opleiding (vormgeving, design, grafic design) MBO of HBO; Goede kennis van en ervaring met het Adobe pakket (Indesign, Illustrator, Photoshop); Een punctuele en flexibele werkhouding en een zelf-startend vermogen; Creativiteit en oog voor detail; Enthousiasme voor vormgeving en de wil om te leren en te groeien.

Wat bieden wij

Een uitdagende, afwisselende functie binnen een succesvol, creatief en groeiend bedrijf; Een inspirerende en leerzame stageplek waar ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief bij een erkend leerbedrijf; Begeleiding door een professional in het vakgebied; Een maandelijkse stagevergoeding die past bij jouw inzet en prestaties; Een prettige werkomgeving in een klein, hecht team; Maandelijkse teamlunch en wekelijkse gezellige vrijdagmiddagborrel; Uiteraard een prachtig kerstpakket.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Schagen, Nederland