Leerzame marketing stage beschikbaar in Vught!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Marketing
  • Wanneer
    Ingetrokken 6 - 20 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wil jij graag weten hoe je je studie in kunt zetten in de praktijk? Ben je zelfstandig, ontzettend creatief en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? JOIN dit bedrijf! Dé creatieve denktank in interactieve merkbeleving waarbij we on- en offline marketing met elkaar verbinden om de boodschap op een doeltreffende manier over te brengen. Hoezo reclamebureau of digitaal bureau? Die hokjes zijn bedacht door bureaus die heel goed zijn in het één en bang zijn voor het ander! Bij dit bedrijf zijn we van alle markten thuis: ‘we talk the talk ánd walk the walk!’ Enerzijds door een hoop kennis van (digitale) marketing en media, anderzijds door een hoop gevoel voor communicatie en branding om zo ook daadwerkelijk over te gaan tot een praktische doorvertaling en uitvoer.

Werkzaamheden

Je wordt werkzaam in de branches communicatie, branding, marketing en media. Je gaat social media kanalen beheren van kleine maar ook grote merken! Je gaat werken in een ontzettend gepassioneerd en prettig gestoord team waarin je aan de slag gaat met brand awareness creëren voor klanten. Je gaat evenementen organiseren, gaat mee naar meetings bij de klant, je gaat bloggen over trends, je gaat brainstormen, je organiseert fun-marketing acties (guerrilla marketing), je bedenkt concepten en brengt deze in de praktijk in en nog veel meer.

Gewenste profiel

Wie ben jij? - Visuele doorvertaling is voor jou geen enkel probleem. Jij beheerst Photoshop, Illustrator en Indesign namelijk prima. - Je houdt ervan om out-of-the box te denken, jij bent namelijk altijd enthousiast en communiceert als geen ander.

Oplossingsgericht denken is al jaren jouw key om je marcomstudie überhaupt vol te kunnen houden - Concepten bedenken en het voortouw in brainstormsessies nemen is dan voor jou ook natural. - Je hebt geen 9-5 mentaliteit en zou misschien zelfs wel willen gaan vloggen! - Je beheerst creatief schrijven op een manier dat je initiatief neemt en niet bang bent om fouten te maken. - Je bent ontzettend ijverig om te leren en jezelf te verbeteren. - Note: eigen initiatief wordt erg gewaardeerd.

Wat bieden wij

Aanbod: · Een van de leukste leerplekken van Nederland bij een kek- en corky bureau met gezellige collega’s op een

te gekke plek · Iedere week een VrijMiBo met melige MOB-collega’s · Alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen · Een stagevergoeding passend bij je opleiding en ervaring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Vught, Nederland