Uitdagende marketing stage bij een innovatieve internationale start-up!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing en content manager
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 20 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 750 per maand
Taakomschrijving

Ben jij bezig met een opleiding op het gebied van marketing of een aanverwante studie en wil jij graag aan de slag gaan met marketing en sales? Zoek jij nog een uitdagende (afstudeer) stage? Wil je onderdeel uitmaken van een innovatieve internationale start-up? Zoek dan niet verder! We zijn op zoek naar een enthousiaste (afstudeer) stagiair die de marketingstrategie van One2Ten verder brengt!

Werkzaamheden

One2Ten, in de regio van Amersfoort en Bussum, is een software en onderzoeksbedrijf. Ze geven advies en ondersteunen hun klanten op het gebied van data onderzoeken, zoals bijv. medewerkerstevredenheidsonderzoeken of klantonderzoeken. Ze zoeken een enthousiaste stagiair die actief meedenk en richting geeft aan de marketingstrategie van One2Ten!

Samen met jou willen we een strategie op gaan zetten over hoe we onze klanten het beste kunnen bereiken en wat er allemaal verandert en verbeterd kan worden op marketinggebied. Dit is verder op te splitsen in de volgende onderdelen; website verbeting (SEO en content), Linkedin en social media (het creëren van content), opzet van een nieuwsbrief, en lead generation (hoe kunnen we het meest effectief klanten benaderen)? Zoals je leest is er genoeg te doen. We gaan samen in overleg over welke onderwerpen jou aanspreken en waar je je dus voornamelijk op zal gaan focussen.

We hebben een internationaal team, waarbij niet iedereen vanuit Nederland actief is. De personen waarmee je het meest zult werken zitten wel in Nederland. We schakelen 1 op 1 met je en geven je dagelijks goede en gerichte begeleiding. Dit kan fysiek of digitaal; In Amersfoort hebben we een werkplek beschikbaar en uiteraard krijg je ook van ons een Macbook om op te werken. Maar je deelt je dagen zelf in, dus als je vanuit huis wilt werken is dat geen probleem. Gezien de branche waarin One2Ten actief is, helpt het als je affiniteit hebt met of software/IT of met onderzoeksadvies.

Gewenste profiel

- Opleiding op het gebied van marketing of gerelateerd; - Ervaring met website en/of sociale media; - Affiniteit met ICT en onderzoek en advies; - Communicatief vaardig; - Zelfstandig, Pro-actief en heeft eigen ideeen  - Kan werken in een klein team

Wat bieden wij

- Werken bij een innovatieve internationale start-up!

- Informele sfeer en flexibele werksfeer

- Zelf richting geven en meedenken over de strategie

- Vergoeding

- Leren en tegelijkertijd iets moois neerzetten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Micro (1-9)
  • Amersfoort, Nederland