Allround Assistant Business Services stagiair gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Allround Assistant Business Services stagiair
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Enthousiaste allrounders gezocht die ons willen helpen met de groei van ons bedrijf!

Wij zijn een bedrijf actief in de verduurzaming. Wij installeren o.a. zonnepanelen, warmtepompen en thuisbatterijen bij particulieren. Vanuit de klanten komen vaak vragen terecht bij onze klantenservice. Deze vragen zijn heel divers, maar hebben voornamelijk betrekking op het proces na de Sales. Tevens moeten diverse gegevens worden vastgelegd in diverse applicaties voor dossiervorming. Ook hebben wij opdrachtgevers voor welke wij opdrachten uitvoeren. Ook met hen zul je in contact zijn om eventuele spelende zaken te bespreken en intern in de organisatie op de juiste manier te verwerken. Wij zijn een jong dynamisch team, er wordt veel gelachen, maar ook serieus gewerkt. We hebben ambities en zijn van mening dat we de stagiair een uitdagende plek kunnen bieden. De lijnen in de organisatie zijn kort, dus je kunt in korte tijd meekijken op directie niveau, tot de werkvloer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken stagiairs die flexibel, meedenkend en ondernemend zijn. Je houdt van plezier maken op en tijdens het werk en houdt van afwisseling.

Wat biedt het bedrijf?

Veel leren op veel verschillende vlakken van ervaren professionals, waarvan je in de toekomst veel plezier van zult hebben. Daarnaast bieden we veel werkplezier, een mooie stagevergoeding, een vrijdagmiddagborrel, sporten op kantoor en een dartbord en tafeltennistafel voor de ontspanning.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Lumex

Lumex
  • Marketing, reclame & communicatie
  • Micro (1-9)
  • Hoofddorp, Nederland

Een dynamisch bedrijf met een gedreven maar gezellige sfeer. Lumex zoekt talent dat wilt doorgroeien, ontwikkelen en duurzaamheid hoog aan het vaandel heeft. Ben jij klaar voor deze uitdaging, kom langs.

lumex