Stagiair Marketing Website

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Medewerker Marketing & Sales, website
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    + reiskosten
Taakomschrijving

VIBA Aerospace & Defense is een toonaangevende distributeur gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen en logistieke oplossingen voor de luchtvaart-, defensie- en hightechindustrieën. 

Met meer dan 85 jaar ervaring en ISO 9001 en AS-9120 certificeringen, staat VIBA bekend om haar betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsnormen. Ons brede dienstenpakket omvat voorraadbeheer, kitting, Vendor Managed Inventory (VMI), sourcing en consignatievoorraden. 

Wij streven naar duurzame winstgevendheid en innovatieve oplossingen, waarbij wij nauw samenwerken met onze klanten en leveranciers om de gehele productlevenscyclus te ondersteunen. 

Met een focus op continue verbetering en klanttevredenheid, blijft VIBA investeren in geavanceerde technologieën en procesoptimalisatie om aan de groeiende eisen van de industrie te voldoen.

Een paar maanden geleden zijn we begonnen met de opzet voor een moderne, aantrekkelijke website. Echter ondertussen hebben we een nieuw ERP systeem geimplementeerd en groeit het bedrijf zeer snel. Waardoor de nieuwe website is vertraagt. 

We zoeken iemand die ons kan helpen om met de sales collega's en externe internet provider / webdesigner de site af te maken en lanceren. En ons daarnaast kan adviseren over verdere marketing / sales mogelijkheden / innitiatieven.

Werkzaamheden

Meedraaien in het bedrijf, projectleider nieuwe website.

Gewenste profiel

Marketing, website kennis, ervaring.

Wat bieden wij

We zijn een klein hecht bedrijf, 21 personen, maar opereren op wereldwijde schaal in de lucht en ruimte vaart. Eigen ideen innitiatieven worden enorm gewaardeerd.  E450 / maand+ reiskosten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Ruimtevaart / Defensie
  • Klein (10-49)
  • Leiden, Nederland