Stage Kunstinstallatie Ontwerp bij dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Ontwerper
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

VOUW, een ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam, is een pionier in slowtech—ontwerpen die echte wereldverbindingen bevorderen door middel van technologie. Onze projecten, zoals City Gazing, Bloomlight en Chairwave, stimuleren betekenisvolle interacties in openbare ruimtes. Meer informatie: …m.

Werkzaamheden

Als stagiair bij VOUW werk je op het snijvlak van design en technologie, waarbij je bijdraagt aan innovatieve projecten en nauw samenwerkt met de oprichters en het creatieve team. Je verantwoordelijkheden omvatten het ondersteunen van onderzoek, ontwerp- en implementatiefases, het bijdragen aan brainstormsessies, het helpen bij de constructie en het onderhoud van prototypes, en het plannen en uitvoeren van tentoonstellingen en openbare installaties.

Gewenste profiel

Wat Wij van Jou Verwachten

Je bent een doener die gedijt bij het fysiek bouwen en experimenteren in plaats van achter een computer te zitten.

Je droomt in mechanismen en bent gefascineerd door nieuwe technieken en ontwerpen.

Je bent een generalist met een brede interesse in verschillende vakgebieden en een passie voor het begrijpen van het geheel in plaats van alleen delen.

Je waardeert het fysieke boven het digitale, met het begrip dat interactie in de echte wereld meer memorabele en impactvolle ervaringen creëert.

Wat bieden wij

De stage biedt een maandelijkse vergoeding van €400. Het vereist een inzet van 5 dagen per week voor een minimale duur van 4 maanden. Je werkt dagelijks in onze studio aan het Gedempt Hamerkanaal 111 in Amsterdam. Lunch is inbegrepen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland