Stage Brand Management - Marketplaces bol en Amazon - €500 stagevergoeding – Dordrecht – Start februari 2025

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Junior Content Marketeer
  • Wanneer
    Februari 2025 16 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf.

Wij zijn dit bedrijf. Een team van starters en doorgewinterde marketplace specialisten die het verschil begrijpen tussen omzet bereiken en impact maken. Wij helpen ambitieuze bedrijven die Europese marketplaces als onderdeel van hun toekomstvisie hebben gemaakt en samen met ons op lange termijn impact willen maken.

At your service.

Onze klanten doen helemaal niks. Tenminste, op deze marketplaces dan. Wij nemen namelijk alles uit handen. Van klantenservice, content, marketing, pricing, product performance tot aan logistiek, denk eraan en wij fixen het. En daar zijn we goed in. Zo goed dat …m onze ‘hoofdsponsor’ is als het gaat om nieuwe klanten werven, aangezien ze hun verkopers naar ons doorverwijzen als ze tegen groeibeperkingen aan lopen.

Money, Money, Money.

Langer termijn impact boven snelle omzet. Daar staan wij voor. Zelfs ons verdienmodel is hierop gebaseerd. Klanten sluiten langdurige contracten met ons af in ruil voor een commissie op hun omzet. Wij investeren in de samenwerking, waardoor wij in de toekomst geld verdienen bij groei. 100% No-cure No-pay, dus geen hoge uurtarieven voor uren die niet gewerkt zijn of abonnementen waar je niet vanaf komt (herkenbaar?), maar een beloning op performance. Wel zo eerlijk toch?

Workforce.

Je belandt in een jong, snelgroeiend en ambitieus team, waar snelheid en commercieel inzicht topprioriteit zijn. Geloof me, binnen 8 werkuren word jij gebeld na het solliciteren (daag me maar uit!). Aandacht is (hoewel elk bedrijf dit schrijft in zijn vacature ;) ) onze sleutel om ons team te laten presteren. Wekelijkse ‘buddy sessies’, sportactiviteiten, een gratis fitness abonnement bij de sportschool in ons kantoor, borrels en natuurlijk elk kwartaal een teamuitje. You name it.

Werkzaamheden

Job to be done.

Als stagiaire op de afdeling Brand Management assisteer je één vaste brand manager. Een brandmanager beheert een aantal klanten en zorgt ervoor dat wij lange termijn impact maken. Samen beheer je alle advertenties, loop je producten na op de performance, bouw je listings op door SEO teksten en titels te ontwikkelen, zorg je ervoor dat klanten winst maken maar wel prijs competitief zijn, analyseer je deze data, faciliteer je internationale uitbreiding en werk je samen met het klantenservice team zodat jouw klant, elke maand weer, voelt dat de strategie werkt. Kortom: Je zorgt er samen voor dat er groei in zit. 

Wat ga jij doen?

  • Je maakt deel uit van een team van brand managers;
  • Advertising, SEO optimalisatie, retour analyses, voorraadmanagement en prijsadviezen maken zit in je dagelijkse takenpakket;
  • Je denkt mee aan hoe we dagelijks een stukje beter en efficiënter werken en hoe we origineel en succesvol blijven.

Gewenste profiel

Je past perfect binnen het team wanneer je:

  • Je bent bezig met een HBO-studie die gericht is op commercie, content of marketing;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent commercieel ingesteld en denkt mee aan de kansen voor onze partners;
  • Je hebt affiniteit met branding, marketing en marktpositionering;
  • Je wil je ontwikkelen, verantwoordelijkheden pakken en onderscheiden;
  • Je elke dag in pak naar werk wil komen (Geintje ;) ).

Wat bieden wij

Wat je krijgt bij een stage bij dit bedrijf:

  • €500 bruto stagevergoeding per maand;
  • Je krijgt voldoende coaching en hulp bij je ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om met grote en snelgroeiende merken te werken;
  • Genoeg ruimte voor ontspanning als je uitgedaagd wordt voor een pingpong duel;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes en sportevenementjes;
  • Een werkplek in een historisch pand midden in de binnenstad van Dordrecht (als je niet afgeleid raakt door het uitzicht).

Daag je ons uit? Wij bellen je direct om even kort kennis te maken!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Platform Control

Platform Control

Platform Control is gespecialiseerd in het beheren van verkoopaccount op verschillende (internationale) online marketplaces. Het team is jong, ambitieus, groeit snel en bestaat uit 15 e-commerce specialisten verdeeld over verschillende afdelingen.

De visie van Platform Control:  ‘Wij streven naar duurzame e-commerce businessmodellen.’ 

De missie van Platform Control:   ‘Wij ontzorgen onze partners met een vooruitstrevende direct-to-consumer strategie door het succesvol beheren van verkoopaccounts op online marketplaces.’