Impact maken op de gezondheid van kinderen tijdens je stage vanuit Haarlem

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Customer Succes medewerker
  • Wanneer
    September 2024 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Alle kinderen een gezonde leefstijl in 2040. Daar geloven we in. En we gaan alles doen om dat te halen. Wij zijn HDI. Een vernieuwend technologie bedrijf in Haarlem. Wij geloven dat je impact kunt hebben op de gezondheid van kinderen met slimme technologieën, apps, data kennis, onderzoek en inspiratie. Daar werken we elke dag weer keihard voor. Met diverse slimme programma’s die voor de gezondheid van kinderen het verschil maken. Dat doen we samen met gemeenten, scholen en sportorganisaties. Wil jij ook impact maken op de gezondheid van kinderen? Kom dan stage lopen in ons super leuke team in Haarlem!

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een student die zijn/haar bijdrage levert aan de bekendheid van HDI en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren. Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je meeneemt naar de werkvloer. Daarnaast krijg je ook genoeg ruimte om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

Gewenste profiel

Voor deze opdracht zoeken we een 3 de (of in overleg 4 de ) jaars HBO- of WO-student. Verder zoeken wij iemand die:

●       Fulltime beschikbaar is (32-urige werkweek bespreekbaar)

●       Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;

●       Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen;

●       Zelfstandig en verantwoordelijk is;

●       Proactief & initiatiefrijk is: je komt met ideeën en eigen inbreng

●       Daadkrachtig is: je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk uit;

●      Klantgericht is: je vind het plezier om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven;

Wat bieden wij

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennis battle of potje FIFA verzeild raken. HDI is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Een stage bij ons biedt veel ruimte voor eigen initiatief, eigen ontwikkeling, persoonsvorming en andere verschillende mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie. De stageperiode betreft een semester of een volledig schooljaar.

Je kunt je reactie in de vorm van een cv en een motivatiebrief richten aan Sebastiaan Hofer (sebastiaan@hd-institute.nl). We zien je reactie graag tegemoet voor de aanvang van je stage. Hopelijk kunnen wij jou zo snel mogelijk uitnodigen bij ons op kantoor in Haarlem. Tot dan!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Health Development Institute

Health Development Institute

Health Development Institute is een ‘social enterprise’ in een startende fase. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de gezonde leefstijl van kinderen. Een goede motoriek en gezonde leefstijl is cruciaal met het oog op “een leven lang sport”. Wij maken ons dan ook al enige tijd zorgen over het motorische niveau van de jeugd op basisscholen.

De Gezonde Jeugd Monitor geeft gemeenten op een eenvoudige en overzichtelijke manier inzichten in de belangrijkste leefstijlindicatoren van kinderen. En wat er voor nodig is om die te verbeteren. De Gezonde Jeugd Monitor maakt gebruik van een unieke methodiek die eenvoudig is te implementeren in het bestaande lesprogramma van scholen. 2 á 3 gymlessen per klas per schooljaar is al genoeg om alle waardevolle data te verzamelen.

Voor meer info, kijk op www.healthdevelopmentinstitute.nl