Per direct beschikbaar: HR meewerkstage Burger Food Group in Amsterdam (MBO of HBO)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
HR stagiair
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Durf jij het aan en stap je in de dynamische en bruisende wereld van dit bedrijf?

Burger Food Group is op zoek naar een enthousiaste en gedreven HR-student (MBO niveau 4 of HBO) voor een meewerkstage (36 uur per week). Tijdens je stageperiode krijg je de kans om mee te werken op onze HR-afdeling en te leren van ervaren professionals, waaronder de HR-manager, HR-adviseurs en HR-medewerkers. Daarnaast bieden we je kans om zelfstandig onderzoek te doen naar een relevant HR-thema binnen onze organisatie.

Met 800 medewerkers is Burger Food Group een franchisenemer van dit bedrijf en we hebben momenteel 23 vestigingen verspreid over heel Nederland. Ons Restaurant Service Center (hoofdkantoor) is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost, op loopafstand van station Bijlmer Arena.

Werkzaamheden

Als HR-stagiair ben jij het aanspreekpunt voor onze enthousiaste medewerkers en managers. Je wordt blij van het uitvoeren van HR-taken en helpt anderen op een vriendelijke, adequate en snelle manier. Als HR-stagiair heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Of het nu gaat om het beheren van personeelsdossiers, het ondersteunen bij recruitmentactiviteiten of het adviseren over ziekteverzuim, jij draait er je hand niet voor om. Deze stage biedt de ideale kans om jouw kennis en ervaring op het gebied van HR verder uit te breiden.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden als stagiair:

  • Beheren van personeelsdossiers en opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • Uitvoeren van verschillende administratieve taken, zoals het verzamelen en aanleveren van gegevens voor de salarisadministratie, beheer van het werknemersbestand en ondersteuning bij werving en ziekteverzuimregistratie;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en externe partijen zoals de Arbodienst en het UWV;
  • Verzorgen van diverse correspondentie en het opstellen van rapportages;
  • Assisteren bij andere administratieve HR-taken, zoals het regelen van interne opleidingen en het beheren van de HR-mailbox;
  • Toepassen van het personeelsbeleid;
  • Ondersteunen van HR-adviseurs bij het opzetten en uitvoeren van projecten.

Naast het meewerken op de HR-afdeling van het RSC zal je de gelegenheid krijgen om zelfstandig een onderzoek uit te voeren, natuurlijk op basis van de richtlijnen van jouw opleiding. Het onderwerp kan je samen met de HR manager bepalen maar je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan onboarding.

Wat bieden wij

Jouw inzet en energie moeten natuurlijk beloond worden. Daar doen we niet moeilijk over, daarom bieden wij jou:

  • Een uitdagende en leerzame stageplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt;
  • Niet alleen collega's, maar de allerleukste collega's die alles weten over Whoppers;
  • Een aantrekkelijk stagevergoeding vanaf €500 bruto per maand;
  • Moderne kantooromgeving op slechts 8 minuten afstand van Bijlmer Arena, met een bushalte voor de deur.

Ben jij de gedreven HR-stagiair die weet van aanpakken en nieuwsgierig is? Solliciteer direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Burger King

Burger King

In de afgelopen ruim 50 jaar heeft Burger King® zich ontwikkeld tot één van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen, die zijn gasten overal ter wereld de beste kwaliteit biedt en met eersteklas grondstoffen en ingrediënten, vers bereide gerechten, opvallende netheid en een ongecompliceerde aanpak alle wensen van de individuele gast vervult.