Horeca Niveau 2, 3 en 4 in Zwolle

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
(Zelfstandig werkend) Gastheer / - vrouw
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding. Dit bespreken we in jou sollicitatiegesprek.
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een nieuw en hip bedrijf gelegen in het midden van het bruisende Zwolle.  Het heeft een uniek concept, er is namelijk een prachtige wijnbar met 64 wijnen, waar gasten hen eigen wijnen kunnen tappen, shared dining met vegan, vlees en vis gerechten en daarnaast nog de optie voor lunch en borrel. Dit alles maakt dat dit bedrijf de perfecte plek is met voor ieder wat wils! Al deze verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrel maakt het dat er voor jou als stagiaire veel diverse mogelijkheden zijn om meer te kunnen leren!

Werkzaamheden

  • Leren over verschillende wijnen en jouw productkennis uitbreiden?
  • Jouw sociale skills op de werkvloer en met de gasten verbeteren?
  • In een gemotiveerd en hecht team werken die jou willen helpen met groeien?

Wat bieden wij

Naast de kennis en praktijk ervaring die jij bij ons kan opdoen mag je bij dit bedrijf gratis met ons mee eten. Ook heb jij recht op de fooien, ben je welkom bij de naborrel met jou gezellige collega's en uiteraard mag jij mee met onze personeelsuitjes!

Spreekt dit jou aan? 

Kom gezellig langs of mail naar demi@beautanica.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Beautanica

Beautanica

Restaurant en wijnbar Beautanica. Gelegen in het centrum van Zwolle, ligt Beautanica op steenworp afstand van de welbekende Peperbus. In een prachtig pand met 2 verdiepingen mag de gast door middel van een uitgebreide kaart in de vorm van shared dining genieten van goed verzorgde gerechten uit de wereldkeuken. Ontzettend gezellig voor koppels en ook zeker geschikt voor grotere gezelschappen. Naast de menukaart bieden wij leuke arrangementen aan als een high beer, high cocktail, een wijnproeverij en een culinaire high wine in de vorm van 6 gangen waar prachtige wijnspijs combinaties worden gemaakt. Je kan heerlijk ontspannen zitten, waarbij de gast uitzicht heeft op de bloemenwand, of de levensechte grote boom in het midden van het restaurant. verder is de sfeer informeel en toch van kwaliteit, mede door de reuring die ontstaat doordat zowel borrel als diner gasten zelf een glaasje wijn kunnen tappen bij de luxe moderne wijnwand met 64 verschillende wijnen. Als de laatste desserts en zoetigheden zijn uitgeserveerd onder het genot van een kopje koffie en misschien een likeurtje, zullen sfeer lichten en leuke muziek de gast net iets langer doen blijven.