Veelzijdige stage met persoonlijke begeleiding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
(Junior) Marketeer
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
    Eventuele bonussen zijn mogelijk
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige stage waar je jouw marketingvaardigheden kunt ontwikkelen en ontdekken waar jouw passie ligt? Bij dit bedrijf bieden we jou een unieke kans om ervaring op te doen in verschillende facetten van marketing en jezelf te omringen met experts uit het vakgebied.

Werkzaamheden

Tijdens je stage bij dit bedrijf krijg je de kans om aan diverse projecten te werken en jezelf te ontwikkelen in verschillende aspecten van marketing. Je wordt betrokken bij o.a.:

Webdesign: Creëer en optimaliseer visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites voor onze klanten. Je leert werken met moderne designprincipes, UX/UI-concepten en verschillende contentmanagementsystemen om de online aanwezigheid van onze klanten te versterken.

E-mailmarketing: Ontwikkel en implementeer doeltreffende e-mailcampagnes. Je zult strategieën bedenken om doelgroepen effectief te bereiken, pakkende content creëren en analyseren hoe campagnes presteren om continue verbeteringen door te voeren.

SEO (Search Engine Optimization): Optimaliseer websites om beter te ranken in zoekmachines. Je duikt in keyword research, on-page en off-page optimalisatie, en leert hoe je technische SEO-audits uitvoert om organisch verkeer te verhogen.

Online adverteren: Assisteer bij het opzetten, beheren en optimaliseren van online advertentiecampagnes. Denk aan platforms zoals Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads. Je leert budgetten beheren, doelgroepen targeten en de ROI van campagnes analyseren.

Marketingstrategie: Neem deel aan het ontwikkelen van uitgebreide marketingstrategieën voor diverse klanten. Je analyseert markttrends, identificeert kansen en draagt bij aan het formuleren van plannen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten.

Klantinteractie: Krijg de kans om direct met klanten te communiceren. Begrijp hun behoeften, presenteer je ideeën en ontvang waardevolle feedback, waardoor je inzicht krijgt in de dynamiek tussen bureau en klant.

Je krijgt een echt kijkje achter de schermen, zowel aan de bureauzijde als in direct klantcontact. Hierdoor krijg je een breed perspectief op het vakgebied en ontdek je welke aspecten jou het meest aanspreken.

Gewenste profiel

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair die onze passie voor marketing deelt. Jij bent iemand die:

  • Creatief en proactief is: Je denkt graag buiten de gebaande paden en komt met frisse ideeën. Je toont initiatief en bent niet bang om jouw visie te delen.
  • Leergierig is: Je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Je staat open voor feedback en ziet elke taak als een kans om te groeien.
  • Communicatief sterk is: Je kunt jouw ideeën helder en overtuigend overbrengen, zowel schriftelijk als mondeling. Klantcontact schuw je niet en je kunt je goed inleven in de wensen en behoeften van anderen.
  • Georganiseerd en zelfstandig werkt: Je kunt goed prioriteiten stellen en hebt een oog voor detail. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken, vooral als je vanuit huis aan de slag gaat.
  • Affiniteit heeft met online Marketing: Of het nu gaat om webdesign, SEO, e-mailmarketing of adverteren, je bent enthousiast om hierin verder te groeien.
  • Flexibel en Aanpasbaar is: Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en projecten. In ons dynamische werkveld is geen dag hetzelfde, en jij kunt je daar moeiteloos op aanpassen.

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?

  • 1-op-1 begeleiding: Intensieve persoonlijke begeleiding om je te helpen het maximale uit je stage te halen.
  • Flexibiliteit: De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken voor een goede werk-privébalans.
  • Diverse klanten: Werk met een gevarieerd klantenbestand, van fysiotherapeuten tot ambachtslieden, horecaondernemingen en coaches.
  • Uniek groeitraject: Elk kwartaal begeleiden we 30 ondernemers bij het realiseren van hun succesplannen, waardoor jij de kans krijgt om van dichtbij te zien hoe bedrijven groeien en ook gebruik te maken van al deze kennis.
  • Een stagevergoeding die past bij je werkzaamheden. Bonus mogelijk.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Dreumel, Nederland