Stagiair Financiën

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Financiën
  • Wanneer
    September 2024 16 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    obv fulltime
Taakomschrijving

Wij zoeken vanaf 1 september voor onze afdeling Financiën voor 32-40 uur per week (0,8 – 1,0 fte) een

Stagiair Financiën (m/v/x) 

Doe jij een financiële opleiding op HBO- of WO-niveau en ben je op zoek naar een leuke en leerzame (meewerk)stage op het snijvlak van financial en business control? Draag jij cultuur en natuur in Nederland een warm hart toe? Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat op een financiële afdeling van een fonds dat jaarlijks meer dan 4000 verschillende projecten steunt? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Jij bent onderdeel van het team Financiën, dat momenteel bestaat uit zes personen. Samen zorgen wij ervoor dat er tijdig heldere begrotingen zijn, dat alle financiële stromen soepel verlopen en leveren wij rapportages en overzichten op. Wij zijn een relatief klein en persoonlijk team, met veel expertise aan boord en tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Inkoop facturen inboeken
  • Opstellen van balansspecificaties
  • Voorbereiden van rapportages en opstellen van maandelijkse overzichten
  • Ondersteunen bij het opstellen van de begroting 2025 en bij de interim controle van de accountant

Gewenste profiel

Wat breng jij mee?  

  • Je volgt een relevante financiële opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Je bent sociaal, positief, nieuwsgierig, accuraat en flexibel
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels 
  • Je bent gedurende een periode van een aantal maanden voor 4 à 5 dagen per week beschikbaar om bij ons stage te lopen

Wij geven de voorkeur aan kandidaten die onze organisatie meer divers maken. We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt voor ons geen verschil waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt; het gaat erom wat je meebrengt voor onze organisatie.

Wat bieden wij

Wat krijg je van ons?

  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand (op fulltime basis)
  • Een moderne en gezellige werkplek op een prachtige locatie in
  • Amsterdam-West met flexplekken, zodat je je collega’s snel leert kennen. Wij werken hybride, wat wil zeggen dat wij deels op kantoor en deels vanuit huis werken
  • Een organisatie met heel leuke en tevreden medewerkers. Onze medewerkers geven dit bedrijf een 8,4 als werkgever en een 8,1 voor werkplezier

Ben je enthousiast?  

Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent! Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij een geweldige kandidaat bent voor deze stageplek. Doe dit op een manier die bij jou past. Dat mag met een brief en CV en ook met een filmpje of op een andere manier. Dat kan naar sollicitaties@cultuurfonds.nl. 

Je kunt vanaf nu solliciteren. Wij kijken elke week of we leuke sollicitaties binnen hebben gekregen en gaan gelijk in gesprek met kandidaten waar wij enthousiast over zijn. Er is geen sluitingsdatum, dus als je enthousiast bent raden wij je aan om snel te reageren.

Als je eerst nog een vraag wilt stellen over de stage, kun je een mail sturen naar Robin Verkaik (Hoofd HR) en Sanne Korsmit (HR medewerker) via sollicitaties@cultuurfonds.nl. Hier kun je ook je telefoonnummer achterlaten als je het fijn vindt om telefonisch contact te hebben. Meer informatie over het Cultuurfonds vind je op www.cultuurfonds.nl.  

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Het Cultuurfonds

Het Cultuurfonds

Cultuur verbindt ons. We hebben elkaar nodig. Want zonder ons geen cultuur. En zonder cultuur geen ons. Daarom investeert het Cultuurfonds elk jaar 45 miljoen euro in meer dan 4.000 culturele projecten in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en in Suriname. Dat doen we dankzij de VriendenLoterij, de Nederlandse Loterij en onze donateurs en samen met onze partners.