Bijdragen aan de strijd tegen huidkanker in een uitdagende commerciële stage? Loop dan stage bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Sales Stage
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
    In overleg
Taakomschrijving

Wil jij impact maken bij een bedrijf dat zich inzet in de strijd tegen huidkanker? Dan is dit je kans op een fantastische en leerzame stageplek!

Over dit bedrijf Zonnebrandcrème

dit bedrijf is een innovatief en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van ‘slimme’ Zonnebrandpalen en het ontwikkelen van andere zonbeschermingsconcepten. Onze missie is om mensen op een duurzame manier te beschermen tegen de zon en daarmee tegen huidkanker, waar ze ook zijn. Zo dragen we bij aan een gezondere maatschappij en bieden we onze partners een fantastische out of home campagne mogelijkheid! 🌞

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Als commercieel stagiair bij dit bedrijf speel je een belangrijke rol in onze sales (business development) en marketingactiviteiten. Je gaat onder andere aan de slag met:

  • Sales: Je ondersteunt ons salesteam bij het voorbereiden van presentaties en offertes voor potentiële klanten en helpt met het benaderen van nieuwe klanten. We zoeken een echte hunter: iemand die energie haalt uit het sluiten van deals, acquisitie doen, en die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken.
  • Marketing: Je helpt bij het opzetten, uitvoeren en analyseren van diverse marketingcampagnes op verschillende kanalen (social media, e-mail, enz.).
  • Marktonderzoek: Je voert onderzoek uit naar markttrends om nieuwe kansen te ontdekken.
  • Contentcreatie: Je helpt bij het creëren van content voor onze website en social media kanalen.

Tijdens je stage krijg je volop de kans om je verantwoordelijkheden stap voor stap uit te breiden, afhankelijk van je leercurve. Lukt de sales ondersteuning goed? Dan mag je je gaan storten op de volledige sales cyclus met onze (potentiële) klanten. Is marketing echt jouw ding? Dan krijg je de ruimte en het budget om campagnes uit te rollen, de socials te beheren en content te creëren. Je krijgt dagelijkse begeleiding en check-ins helpen ons te bepalen hoeveel verantwoordelijkheid je aankunt, zodat je volop kunt groeien tijdens deze unieke stageperiode! Daarnaast zorgen we er samen voor dat je veel vrijheid hebt, waaronder de mogelijkheid om af en toe een dagje thuis te werken en je eigen weekritme te bepalen.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

  • Je bent een student met interesse in marketing, sales, communicatie, bedrijfskunde of iets vergelijkbaars;
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent commercieel ingesteld;
  • Je hebt een rijbewijs;
  • Ervaring met social media, marketing en/of sales is een pluspunt.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stage waarin je veel praktijkervaring opdoet;
  • Een dynamische en gezellige werkomgeving;
  • Een marktconforme stagevergoeding tussen de 300 en 500 euro per maand;
  • Gratis zonnebrandcrème 😎.

Omdat we een startup zijn, betekent dat soms ook dat er ad-hoc dingen moeten worden opgepakt. De omgeving verandert snel en dat maakt het gegarandeerd leerzaam – je krijgt een uniek kijkje in de keuken van een jong en dynamisch bedrijf en wordt hier nauw bij betrokken.

Oh, en vergeet de borrels, uitjes en leuke activiteiten niet – die zijn natuurlijk inbegrepen. Beloofd!

Interesse?

Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar bas@smeerkeeszonnebrandcreme.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen! 🌟

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Smeerkees

Smeerkees

Wil jij impact maken bij een bedrijf dat zich inzet in de strijd tegen huidkanker? Dan is dit je kans op een fantastische en leerzame stageplek!

Smeerkees is een innovatief en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van ‘slimme’ Zonnebrandpalen en het ontwikkelen van andere zonbeschermingsconcepten. Onze missie is om mensen op een duurzame manier te beschermen tegen de zon en daarmee tegen huidkanker, waar ze ook zijn. Zo dragen we bij aan een gezondere maatschappij en bieden we onze partners een fantastische out of home campagne mogelijkheid! 🌞