Stageplaats Projectmanagement - L&D

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Projectmanagement - L&D
  • Wanneer
    September 2024 10 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    Afhankelijk van opleiding een vaste vergoeding per maand.
Taakomschrijving

Ben jij gepassioneerd over persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil je bijdragen aan het verbeteren van leer- en coachingstrajecten binnen een dynamische organisatie? Dan is onze stageplek als Stagiair Coaching & Learning & Development (L&D) perfect voor jou! In deze rol ondersteun je bij het ontwerpen en implementeren van leerprogramma’s en coachingsessies, waarbij je direct impact maakt op de ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in het faciliteren van workshops, analyseren van leerbehoeften en het ontwikkelen van innovatieve trainingsmaterialen. Ontdek jouw talenten in een omgeving die jouw groei centraal stelt en maak het verschil in de toekomst van leren en ontwikkeling!

Werkzaamheden

In deze rol ondersteun je bij het ontwerpen en implementeren van programma’s en coaching-sessies, waarbij je direct impact maakt op de ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in het faciliteren van workshops, analyseren van leerbehoeften en het ontwikkelen van innovatieve trainingsmaterialen.

Gewenste profiel

Beschikbaar 32 -40 uur per week.

Wat bieden wij

Meer dan 200 jaar ervaring

Onze klanten nu en in de toekomst beschermen tegen onveilige situaties, zoals brand, inbraak en overvallen. Dat is de missie van ons bedrijf. Aan meer dan 100.000 bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland leveren wij brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Niet voor niets hebben we de grootste meldkamer van Nederland! En werken we met ruim 1.100 medewerkers verspreid over tien locaties in het land.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Utrecht, Nederland