Sales Traineeship Odido

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Sales Traineeship
  • Wanneer
    Augustus 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 - € 2400 per maand
    Naast je stagevergoeding krijg je ook een bonus voor iedere sale die je maakt. Vergoedingen lopen dus erg snel op!
Taakomschrijving

OVER ONS:

MiNDS by dit bedrijf is onze interne krachtcentrale voor verkooptraining, speciaal ontworpen om topverkopers te vormen. Hier leren we gelijkgestemden de kunst van het fysieke klantadvies. De innovatieve leeromgeving van dit bedrijf, waar jouw persoonlijke en professionele groei centraal staat.

Werkzaamheden

WAT GA JE DOEN:

Bij dit bedrijf krijg je de unieke kans om te leren en te excelleren als verkoopadviseur. Je ontwikkelt essentiële vaardigheden in communicatie, houding en gedrag die je nodig hebt om te schitteren in persoonlijke gesprekken en klanten effectief te adviseren in onze digitale wereld. Je leert de fijne kneepjes van het vak door praktijkgerichte trainingen die je direct kunt toepassen in echte verkoopsituaties.

Gewenste profiel

WAT VRAGEN WIJ:

  1. Minimaal 18 jaar.
  2. 4 dagen in de week beschikbaar.
  3. Het kunnen overhandigen van een VOG.
  4. Een proactieve en leergierige houding.
  5. Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  6. Bereidheid om je te ontwikkelen en te groeien binnen ons team.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Partof

Partof
  • Marketing, reclame & communicatie
  • Middelgroot (50-249)
  • Alphen aan den Rijn, Nederland

Wij geven carrières niet zomaar een boost, we schieten ze de stratosfeer in. Bij ons word je niet alleen in een stabiele werksfeer gegooid, maar we sleuren je mee in een leerervaring met de topdogs van de direct sales-wereld en dagen je uit met projecten waar je echt je tanden in kunt zetten.

We snappen dat het idee om als commercieel talent de boer op te gaan en face-to-face te staan met prospects je de bibbers kan geven. Maar dan, bam, je doet het gewoon. Eén ding is zeker bij ons. Je kunt overal werken, maar nergens is het zo chill als bij ons. Eén vibe delen we allemaal bij PARTOF: we zijn mega enthousiast over wat we doen!

MiNDS is onze interne krachtcentrale voor verkooptraining. Speciaal ontworpen om topverkopers te vormen. Bij MiNDS van PARTOF_®️ staat jouw persoonlijke groei centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het finetunen van communicatie, houding en gedrags-essentiële vaardigheden die jij nodig hebt om te schitteren in persoonlijke gesprekken en om jóuw klanten effectief te adviseren in deze digitale wereld. We zien jouw talent en ondersteunen je vanaf de eerste stap. Ontwikkeling gebouwd op vertrouwen en flexibiliteit. Unlocking potential, inspiring brilliance. Hier leren we gelijkgestemden de kunst van het fysieke klantadvies.