Transformeer onze business met AI! - HBO/WO afstudeerstage in Huizen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Data Scientist
  • Wanneer
    September 2024 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Wie zijn we en wat doen we:

Wij zijn een klein hecht team van 8 man/vrouw met een passie voor innovatie en techniek, en de financiering hiervoor. Een groot deel van onze activiteit is dan ook het schrijven van financieringsvoorstellen voor klanten. Deze voorstellen gaan vaak over innovatieve en disruptieve producten en technieken die deze klanten willen ontwikkelen. De voorstellen hebben de vorm van uitgebreide ‘business cases’ waar de overheid mogelijk in investeert, door er bijvoorbeeld een subsidie voor te geven. Daarom is het ontwikkelen, verrijken, onderbouwen en controleren van informatie een van onze belangrijke taken. Of het nu om teksten, getallen of om afbeeldingen gaat: het moet kloppen en een lezer overtuigen. Automatisering en AI helpen hier deels, maar kent nog vele gebreken en fouten. Toch liggen hier kansen voor het (her)ontwikkelen van onze dienstverlening.

Werkzaamheden

De afstudeer stageopdracht:

De opdracht voor een afstudeerstage is dan ook het ontwikkelen van een nieuwe dienst. Voor het vergaand automatiseren van het schrijven van complexe voorstellen. Dit willen we doen met zoveel als mogelijk bestaande beschikbare technieken, het is dus niet een ‘must’ dat je kunt programmeren. Resultaten van je werk zijn bijvoorbeeld vooronderzoeksverslagen, techniek- en proces selecties, leidend naar implementaties, modellen, methodes, procesbeschrijvingen, templates, prompts, en zo voorts. Omdat zoiets niet gelijk ontstaat, geven we je de ruimte om vanaf het begin te beginnen. Vanaf vooronderzoek op organisatie en techniek, tot aan het opleveren van een werkend construct en -als je het leuk vindt- ook marketing & sales uitdagingen rondom de propositie. Zodat jouw eindresultaat een dienst kan zijn die echt wordt ingezet in de markt en waar mensen mee gaan werken. De begeleiding vanuit dit bedrijf wordt gedaan door ervaren innovatie consultants (Msc of Phd), een softwareontwikkelaar en een marketeer.

Gewenste profiel

Wie zoeken we:

Je volgt een HBO of WO-studie waarbij je (theoretische en/of praktische) kennis hebt opgedaan over ChatGPT of vergelijkbare AI modellen. Het zou mooi zijn als je of juist meer technische achtergrondkennis hebt (b.v. door studierichtingen als informatica) of als je juist meer achtergrondkennis hebt op hoe bedrijven functioneren (b.v. door studierichtingen zoals technische bestuurskunde of bedrijfskundige informatica). Ons werk gaat veel over wat er in de toekomst gaat gebeuren qua techniek en innovatie, dus nieuwsgierigheid is een pré! Weet je niet zeker of je hierop aansluit? Stuur alsnog je cv, we staan open voor verschillende achtergronden. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een stagiaire.

Wat bieden wij

Wat bieden we:

Je krijgt veel verantwoordelijkheid, autonomie en ondersteuning van ervaren collega’s. Doel is dat je een volwaardig onderdeel van het team gaat uitmaken voor de stageperiode. Je kunt per september (of zo veel later als kan) starten. Dat betekent dus ook meegaan naar klanten en meelopen met opdrachten, mede om je onderzoek en opdracht goed uit te kunnen voeren of om onderwerpen te valideren. Je krijgt een stagevergoeding van E 500 per maand. En uiteraard reiskostenvergoeding, we vinden het belangrijk dat je meestal op kantoor aanwezig bent. Daarnaast gaan we als team regelmatig sporten, zoals padel of golf; we borrelen elke vrijdag middag, we hebben de beste koffie van de regio, bezoeken regelmatig beurzen en events, en met dat alles krijg je ook nog een kijkje in de toekomst.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Huizen, Nederland