Leuke Stage bij een Start-Up!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Allround Medewerker
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 20 - 36 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 - € 500 per maand
    Stagevergoeding bespreken we!
Taakomschrijving

Ben jij een proactieve teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt en energie krijgt van een dynamische werkomgeving? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je niet bang om de telefoon op te nemen of e-mails van (potentiële) klanten te beantwoorden? Vind je het leuk om administratieve taken nauwkeurig en efficiënt af te handelen, zoals het bijhouden van contracten en het ondersteunen van het salesteam met het beheren van leads? En ben je op zoek naar een veelzijdige meewerk- of afstudeerstage in hartje Rotterdam? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Werkzaamheden

Als stagiair werk je vanuit ons kantoor in Rotterdam Centrum, en ondersteun je de directeur met een breed scala aan administratieve taken. Je beantwoordt e-mails van (potentiële) klanten, je neemt de telefoon aan en je werkt de website bij. Je ondersteunt het salesteam door contacten in het systeem te zetten (leads). Je helpt bij het opstellen en beheren van contracten (zoals arbeidsovereenkomsten), zodat alles  correct en up-to-date is. Daarnaast zorg je ervoor dat al onze medewerkers, die op afstand werken, zijn uitgerust met de juiste hardware, van laptops tot smartphones, en dat deze apparatuur goed functioneert. Verder bied je ondersteuning bij diverse organisatorische taken, zoals het plannen van afspraken en het bijhouden van documentatie, waardoor je een onmisbare schakel wordt in het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf.

Het betreft een meewerkstage van 20 à 24 uur per week. Je kunt ook afstudeeronderzoek doen binnen ons bedrijf; op allerlei terreinen zoals onze salesstrategie, marketingstrategie of andere aspecten van onze bedrijfsvoering. Indien je een afstudeerstage volgt, ben je meer uren op kantoor (gezien 20 à 24 uur een meewerkstage betreft).

Gewenste profiel

HBO of MBO

Wat bieden wij

  • Middenin Rotterdam Centrum
  • Stagevergoeding in overleg bespreekbaar
  • Leuk en afwisselend werk 
  • Werken voor een Start-Up is erg leerzaam!

Kom stagelopen bij de leukste onderwijs Start-Up van Nederland!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Online Huiswerkklas

Online Huiswerkklas

Bij Online Huiswerkklas maken we sinds 2017 dagelijks het verschil in het leven van middelbare scholieren door hen intensief te begeleiden in hun leerproces. In het schooljaar 2023-2024 hebben onze leerlingen gemiddeld vier cijfergemiddelden met één punt verbeterd, waardoor maar liefst 98% van hen het schooljaar succesvol heeft afgesloten. Deze indrukwekkende resultaten zijn de kern van onze missie: elke leerling laten slagen.