Dit bedrijf Luxury Sportswear zoekt Assistent Shopmanager in Roermond

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Assistent Shop Manager
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
    Bonus regeling of onderdak
Taakomschrijving

Goedemorgen,

Bij dit bedrijf Luxury Sportswear hebben we een interessante stageplek beschikbaar voor de functie van Assistent Shop Manager, met uitzicht op doorgroeimogelijkheden. Deze stageplaats is beschikbaar in onze vestiging in Roermond per 2 September tm 1 Maart.

Werkzaamheden

We hebben een gaaf project dat op 1 september van start gaat. Het project betreft het opzetten van een nieuwe outlet store voor dit bedrijf in Roermond. De winkel is 156 m2 groot en we hebben ambitieuze omzetdoelstellingen.

In de pre-operationele fase zal je me helpen bij het bepalen van doelstellingen en KPI’s, zodat we een strategie kunnen opzetten voor prijzen, kosten en personeel. De winkel zal elke dag van 9.00 tot 21.00 uur geopend zijn, en we verwachten dat we met twee shifts moeten werken om dit te kunnen ondersteunen. We moeten ook kijken naar voorraadbeheer, marketing en het inrichten van de winkel.

Het is een unieke kans om te zien hoe een winkel van de grond af wordt opgebouwd. Je zult betrokken worden bij alles, van personeelswerving tot het maken van een tactisch winkelplan samen met de filiaalmanager. Dit is een project van 6 maanden, en we zijn op zoek naar iemand die 4-5 dagen per week beschikbaar is.

Daarnaast zullen we woonruimte voor je regelen in Roermond en ontvang je een stagevergoeding van 300 euro per maand. We kijken er echt naar uit om samen met jou deze winkel tot een groot succes te maken! Je stagebegeleider is Valentine en elke maand zullen we samen zitten om jouw voortgang en de strategie te bespreken, zodat deze stage niet alleen een geweldige ervaring wordt, maar ook de basis kan vormen voor een mogelijke toekomst binnen ons team, of zelfs om je eigen bedrijf op te starten.

Gewenste profiel

  • Engels spreken vereist
  • Iemand met ski-ervaring

Wat bieden wij

  • Flexibele werktijden 
  • doorgroei mogelijkheden
  • korting op Skikleding
  • eventueel mogelijk onderkomst

Een superleuke baan in een luxe, sportieve omgeving.
Flexibele werktijden die passen bij jouw agenda.
Werken in een jong en gezellig team vol wintersportliefhebbers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Goldbergh

Goldbergh

Goldbergh is een luxe sport- en skikledingmerk dat hoogwaardige en stijlvolle collecties ontwerpt voor vrouwen. Het merk combineert functionaliteit met modieuze ontwerpen, waarbij zowel sportieve prestaties als luxe centraal staan. Goldbergh is bekend om zijn innovatieve materialen, elegante ontwerpen en aandacht voor detail, wat het tot een populair merk maakt onder modebewuste sportliefhebbers wereldwijd.