HBO Afstudeerstagiair gezocht voor ontwikkeling van modulaire productiestructuur van mobiele koeloplossingen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Industrial engineer
  • Wanneer
    September 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 425 per maand
Taakomschrijving

Heb jij een passie voor productontwikkeling en combineer je technologie graag met commercie in je volgende project binnen een innovatief en technisch MKB bedrijf in Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We verwelkomen enthousiaste studenten die ervaring willen opdoen en willen werken aan een interessant bedrijfsverbeteringsproject met een ervaren technisch-commercieel team. Je tilt de documentatie van onze bestseller, de volledig geautomatiseerde buffettrolley, naar een hoger niveau. Ben je goed in technische analyse en operationele procesoptimalisatie en wil je bijdragen aan de kern van ons bedrijf? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Creëer een structuur die de medewerkers en klanten van MOBITECH helpt met een duidelijk overzicht van alle beschikbare opties voor de buffettrolley. Breek onze trolleys af tot op het niveau van de afzonderlijke elementen en vorm een structuur waarin we goed inzicht hebben in het ontwerp, de samenstelling en de prijsstelling van het product. Zorg ervoor dat alle opties zijn opgenomen en de informatie goed gestructureerd is. Jouw werk zal de kern van onze database vormen en zal worden gebruikt in ons ERP-systeem. Daarnaast is het belangrijk om duidelijke visualisaties van het product en elke optie te hebben, zodat de klant een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Gewenste profiel

Je bent een bachelor- of masterstudent in Industrieel Ontwerpen of Engineering & Management en bent eager om in praktijk te brengen wat je tot nu toe hebt geleerd. Je hebt speciale interesse in productontwikkeling, ontwerpmanagement, bedrijfsprocessen en het structureren van informatie via softwaretools zoals ERP. Je past je snel aan in een nieuwe omgeving en kunt zowel zelfstandig werken als onder begeleiding van een manager. Je zit in je laatste jaar van de opleiding en wil met een stageproject afstuderen.

Wat bieden wij

Je zult je onderdompelen in de wereld van productie en verkoop van technische producten. Dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven en Mobitech ligt op een steenworp afstand in Eersel. Bij Mobitech ontwerpen, produceren en verkopen we gekoelde buffettrolleys. Onze klanten zijn ziekenhuizen en zorginstellingen die intramurale zorg verlenen en daarom koude maaltijden serveren aan hun patiënten. Mobitech is een klein bedrijf, met korte lijnen. Je zult samenwerken met de business development manager.

Mobitech maakt deel uit van een groep bedrijven; Dit bedrijf produceert een groot deel van de componenten die in de buffettrolleys worden gebruikt. Jouw tijd op locatie zal worden verdeeld tussen twee bedrijven; afspraken over aanwezigheid op locatie zullen in overleg met jou worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Eindhoven, Nederland