Korte HBO stage over onderzoek met verhalen in Den Haag

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Communicator - tester / ontwikkelaar
  • Wanneer
    September 2024 4 - 20 weken 20 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
    Bij volledige werkweek. Verder werken we met 'waardering achteraf", dus bij goed resultaat volgt eventueel een bonus.
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een hele innovatieve tool, waarmee onderzoeken onder de bevolking kunnen worden gehouden, door de verhalen van mensen op te halen. De methode en de software is er nu, en de eerste toepassingen ook. Omdat het zo nieuw is moeten gebruikers goed weten hoe het werkt. Er moet dus getest en gedocumenteerd hoe alles werkt. En als je het in huis hebt, mag het ook gevisualiseerd of zelfs filmpjes gemaakt. Het ligt aan je interesse en capaciteiten en de beschikbare tijd.

Werkzaamheden

Spelen en testen van de dit bedrijf app, en daarna opschrijven van belangrijke instucties voor gebruikers, checken van de huidige handleiding (is die goed en compleet), meedenken in het opzetten van trainingsmateriaal (en eventueel het maken daarvan).

Gewenste profiel

In het nederlands en engels kunnen werken, in heldere taal richtlijnen voor gebruikers kunnen schrijven, vaardig met diverse software (geen specifieke voorkennis nodig).

Wat bieden wij

Je werkt mee aan de ontwikkeling van een zeer innovatieve tool, die zelfs al internationaal veel wordt gebruikt. Je kan werken in het prachtige centrum Den Haag, of gewoon lekker vanuit huis. Je mag mee op een leuke dit bedrijf opdracht als die langskomt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Den Haag, Nederland