Ontwikkel samen met ons onze eerste AI features

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
AI Specialist / Data Scientist / FE & BE Engineer
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 - € 500 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf helpt bedrijven om cultuur centraal te zetten binnen hun bedrijfs rituelen. Door middel van een combinatie van consulting en een digitaal platform voor onze klanten helpen wij hen met de ontwikkeling en performance management van hun mensen. 

Wij zoeken naar een enthousiaste zelfstandige stagiair(e) die ons helpt onze eerste AI functionaliteiten te bouwen.

Werkzaamheden

Je zal zelfstandig binnen onze codebase aan de slag gaan om nieuwe features in te bouwen die gegevens op dit bedrijf inzichtelijker maken voor onze gebruikers. Je werkt dus aan features die direct voor al onze gebruikers te zien en gebruiken zijn. 

We (jij en onze design lead) bedenken samen de scope van jouw project. Hoe dit eruit ziet bedenken we graag samen, zodat het ook bij jouw leerdoelen kan aansluiten, maar ook binnen onze jaardoelen past.

Samen met onze developers werk je samen aan de implementatie hiervan. Het is een pre als je comfortabel bent met zowel Front-End en Back-End.

Gewenste profiel

Je bent een derde of vierdejaars student, met een interesse in AI en software engineering.  Wij werken met React, dus ben je daar goed mee bekend. Je bent enthousiast over ontwikkeling in het algemeen. Je hebt een oog voor detail en werkt netjes en gedocumenteerd. Je denkt verder dan alleen opdrachten uitvoeren. Je bent prettig om mee samen te werken. Je spreekt goed Engels om met onze buitenlandse collega's te overleggen.

Wat bieden wij

Je werkt in een jong bedrijf, wat hard aan de weg timmert. Je werk (mits dat naar eis is) wordt na oplevering direct in gebruik genomen en door echte bedrijven gebruikt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland