Stage Digital/Paperless L&D System in Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
L&D
  • Wanneer
    September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Wettelijke stagevergoeding wordt toegepast
Taakomschrijving

Stagiaire digitalisering en papierloos learning & development systeem

Binnen onze organisatie is continuous improvement één van de zaken waar we stevig de aandacht op vestigen.  Voor de scherpst mogelijke prijs leveren wij absolute topkwaliteit. Dat wordt bevestigd door onafhankelijke consumententests.

Binnen het Continuous improvement team werken we met 2 trainers en 1 coördinator learning en development.  Zij zorgen ervoor de onze operators de beste kennis hebben om de machine te laten draaien en veilig, voedselveilig kunnen produceren. Om samen met hen een verbeterstap te zetten in het proces is deze stageplek in leven geroepen.

Waar kom je te werken:
De afdeling bestaat momenteel uit 2 Operations trainers en 1 opleidingscoordinator die verdeeld werkzaamheden doen in onze 2 fabrieken. Daarnaast zijn er 3 OE coordinatoren  en een leidinggevende. Wij werken er hard en met elkaar en er is een goede werksfeer en de deuren staan voor elkaar open.

Werkzaamheden

Welke stage opdrachten hebben we:

-        Inrichten learning managementsysteem (LMS)

o   Trainingsmateriaal geschikt en beschikbaar maken voor/in LMS

o   Indeling van trainingsmateriaal in LMS structureren

o   Onderzoeken waar LMS optimaal voor ingezet kan/moet worden

-        Ontwikkelen structuur en databeheer van de afdeling opleiding/training

o   Gezamenlijke dataschijven herindelen/structureren

o   Digitaliseren van toetsen en registratieformulieren

o   Omzetten van papieren naar digitale documenten

Gewenste profiel

Met deze kenmerken pas je goed op de functie:

·       MBO4 office en management support

·       Eind stage opdracht

·       Mensgericht;

·       Flexibel ingesteld qua werktijden: Deze functie is in dagdienst echter heb je te maken met een vol continu productieproces waarin de ploegen een belangrijke rol spelen;

·       Sturend op resultaten, een matcher die de juiste mensen meeneemt in het proces.

Wat bieden wij

Dit krijg jij van ons: • Wettelijke stage vergoeding; • Een fulltime (40 uur) functie waarbinnen je veel impact kan maken; • Werken in een prettig supergaaf en ambitieus bedrijf; • Betrokken en enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving; • Top koffie op het werk en iedere maand 100 capsules gratis voor thuis; • Elke dag vers fruit, om je topfit te houden;

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Euro Caps

Euro Caps

Dit is Euro Caps
In 2012 was de markt klaar voor de productie van private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Wij hebben toen met een energiek team de kans gegrepen en hebben een prachtige organisatie gebouwd. In onze eerste fabriek in Rotterdam maken we met ruim 300 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® compatibele capsules. Op onze tweede locatie maken we sinds 2016 Dolce Gusto® compatibele capsules. Sinds 2019 hebben we Nespresso Professional aan ons product portfolio toegevoegd. Eind 2021 hebben we onze derde fabriek geopend, waar we o.a. Air Up pods produceren. Euro Caps heeft tientallen jaren aan expertise in huis over koffie en het verpakken ervan in capsules. Dat is een complex proces waarbij stevige kennis nodig is van de gehele keten van inkoop tot de logistiek richting onze klanten. Inmiddels zijn wij internationaal de leidende partij en leveren we onze capsules wereldwijd in bijna 40 landen en dat aantal groeit hard. Dit realiseren we doordat iedereen in onze organisatie focus heeft op topservice aan de klant en het leveren van het best mogelijke product. Op deze manier garanderen we de perfecte koffiebeleving voor de consument.

Zo zijn wij
Bij Euro Caps werken we met pure mensen aan een puur product. We hebben passie voor onze producten en dat merk je aan de energie die mensen laten zien in het bedrijf. Onze collega’s krijgen kansen, maar moeten deze wel benutten. Euro-Caps schept een omgeving waar opleiding en persoonlijke groei sterk worden gestimuleerd. Informeel maar wel met het bedrijfsresultaat voor ogen. We waarderen onze collega’s voor goede prestaties en werken op een constructieve manier aan het verbeteren ervan. Direct communicerend en sociaal betrokken. Eigen initiatief wordt gewaardeerd. Het liefst met ideeën die vernieuwend en eigenzinnig zijn. Op deze manier krijgt iedere collega invloed op de groei van Euro-Caps en dat is wat we graag willen. Dat groeien doen we met oog voor de omgeving kijkend naar mens en milieu.