Leuke, verantwoordelijke en gezellige marketing stage in Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
marketing stagiair
  • Wanneer
    September 2024 15 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Wil jij echt meewerken in een team? Meer doen dan koffie halen of verplichte "stageklusjes"? Heb jij leuke ideeen en wil je die ook uitvoeren? Wil je snel veel leren? Dan is deze marketing stage bij dit bedrijf in Utrecht iets voor jou.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf werken we als marketing- en communicatieteam aan veel verschillende projecten tegelijk. Van het maken van een seizoensspeurtocht tot de indeling van de winkel. Van nieuwsbrieven tot dierendag-acties. 

Dat betekent dat er ook veel moet gebeuren. Schrijven van teksten (al dan niet met ChatGPT), het bedenken van advertenties en het organiseren van activiteiten. 

Er is zoveel te doen, dat we altijd zullen moeten kiezen. Dat maakt dat deze stage ook naar eigen inzicht is in te richten. Hou jij niet van schrijven, maar meer van organiseren? Of wil je juist meer weten van online marketing? Samen met jou maken we de perfecte stage-mix.

Gewenste profiel

Om te beginnen moet je sociaal zijn. We zijn een informeel bedrijf en daarin bereik je het meest als je het ook leuk vindt om samen te lunchen en niet bang bent om op iemand af te stappen.

Verder is een marketing- /communicatie-achtergrond erg handig. Dus hoe verleid je bezoekers en klanten tot actie? Dat kan door middel van tekst, de juiste advertentie of een super leuk evenement.

Wat bieden wij

  • Een gezellige omgeving
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Ruimte voor eigen ideeen
  • Ruime stagevergoeding

Steck is op weg om de leukste, groenste en meest inspirerende plek van Utrecht en wijde omtrek te worden. Met jouw hulp bereiken we ons doel nog sneller!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Steck Utrecht

Steck Utrecht

Steck is van oorsprong alleen een tuincentrum. Inmiddels is het een groene stadsoase in wording. We hebben een flink stuk grond (11,5 hectare) dat we steeds meer betrekken bij de winkel. Daarom hebben we bijvoorbeeld al een imker, een kweker en een bamboebos. In ons pand zit ook een klein wildopvang (super schattige egeltjes en konijntjes) en werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Kortom, Steck is niet gewoon een tuincentrum, maar een beleving.