Dynamische marketing en communicatie stage in hartje Dordrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
  • Wanneer
    Oktober 2024 6 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
    Te bespreken
Taakomschrijving

Ben jij een creatieve marketingtalent met een passie voor communicatie? Bij dit bedrijf in het hart van Dordrecht krijg je de kans om mee te werken aan onze social media, SEO en SEA campagnes, klantcontact te onderhouden en betrokken te zijn bij salesactiviteiten. Ontwikkel je skills in een dynamische omgeving en maak deel uit van ons enthousiaste team!

De vergoeding is 400 euro per maand.

Werkzaamheden

Social Media Management: Onderhouden en optimaliseren van onze social media-kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) door het creëren van content en analyseren van prestaties.

SEO (Search Engine Optimization): Ondersteunen bij het optimaliseren van de website voor zoekmachines, uitvoeren van zoekwoordanalyses, en het verbeteren van de zichtbaarheid van de website.

SEA (Search Engine Advertising): Bijdragen aan het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes (Google Ads, social media advertising), inclusief het monitoren en optimaliseren van resultaten.

Klantcontact: Assisteren bij klantcommunicatie, zowel via e-mail als telefoon, en bijdragen aan het onderhouden van goede klantrelaties.

Sales Ondersteuning: Ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van salesactiviteiten, zoals het helpen bij het opstellen van offertes en het meedenken over nieuwe salesstrategieën.

Gewenste profiel

Zin om veel te leren en echt een bijdrage te leveren.

Wat bieden wij

Boost je carrière: Werk direct mee aan echte projecten en doe waardevolle praktijkervaring op in een dynamische marketingomgeving.

Ruimte voor creativiteit: Breng je eigen ideeën tot leven en draag bij aan de groei van onze social media, SEO, en SEA campagnes.

Persoonlijke ontwikkeling: Ontwikkel jezelf op meerdere fronten, van klantcontact en sales tot het analyseren van marketingstrategieën.

Leermogelijkheden op maat: Krijg begeleiding van ervaren professionals die je helpen jouw talenten verder te ontplooien.

Netwerkuitbreiding: Breid je professionele netwerk uit en maak waardevolle contacten binnen de marketing- en communicatiebranche.

Werken in het hart van Dordrecht: Geniet van een inspirerende werkomgeving in het levendige centrum van Dordrecht.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Dordrecht, Nederland