Leerwerktraject Kinderopvang – Word Pedagogisch Medewerker met Betaald Leren!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Kinderopvang
Topstage
  • Wanneer
    November 2024 10 - 87 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 2371 per maand
Taakomschrijving

* Mogelijk op verschikkende locaties in heel Nederland!

dit bedrijf®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Wil jij elke dag een verschil maken in het leven van jonge kinderen? Krijg je energie van het begeleiden van hun ontwikkeling en creativiteit? Of heb je al een opleiding afgerond, maar wil je je carrière switchen naar de kinderopvang? Met ons leerwerktraject kinderopvang kun je jouw passie voor werken met kinderen combineren met een erkende mbo- of hbo-opleiding, terwijl je direct een salaris verdient!

Werkzaamheden

Als deelnemer aan dit traject werk je vier dagen per week in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Hier speel je een belangrijke rol in de dagelijkse begeleiding van jonge kinderen. Je ondersteunt hun ontwikkeling, biedt ze structuur, zorgt voor een veilige omgeving en leert hoe je activiteiten organiseert die hun creativiteit en vaardigheden stimuleren. Eén dag per week volg je lessen, zodat je je vakinhoudelijke kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Gewenste profiel

  • Je hebt minimaal een vmbo-, mbo-4, havo- of vwo-diploma. Of je hebt een mbo- of hbo-diploma in een andere richting en wilt nu de overstap maken naar de kinderopvang.
  • Je bent gepassioneerd over het werken met kinderen en wilt een positieve impact maken op hun groei en ontwikkeling.
  • Je leert het liefst door te doen en wilt snel aan de slag in de praktijk.
  • Je bent geduldig, betrokken en communicatief vaardig, en kunt goed samenwerken met zowel collega’s als ouders.

Wat bieden wij

  • Leren door te doen: Je werkt vanaf de eerste dag mee in de kinderopvang, waar je direct praktijkervaring opdoet en begeleid wordt door ervaren collega’s.
  • Betaald leren: Geen studieschuld opbouwen, maar direct een salaris verdienen terwijl je je mbo- of hbo-diploma haalt.
  • Diploma in 2 jaar: Volg een versnelde mbo- of hbo-opleiding, afgestemd op jouw werkplek, en haal je diploma binnen 2 jaar.
  • Zij-instromers welkom: Heb je al een mbo- of hbo-diploma en wil je een carrièreswitch maken naar de kinderopvang? Dit traject geeft je de kans om je droom waar te maken.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching: Tijdens het leerwerktraject krijg je intensieve begeleiding om jezelf te ontwikkelen als pedagogisch medewerker.

Waarom kiezen voor dit traject?

Dit leerwerktraject is perfect voor mensen die hun liefde voor kinderen willen combineren met een waardevolle en erkende opleiding. Of je nu altijd al in de kinderopvang wilde werken of als zij-instromer een nieuwe stap in je loopbaan wilt maken: met dit traject zet je je passie om in praktijkervaring, een diploma én een salaris. Je staat direct midden in de kinderopvang en leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle pedagogisch medewerker te worden.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om jouw passie voor het werken met kinderen om te zetten in een carrière? Solliciteer dan nu voor ons leerwerktraject kinderopvang om te kijken of je in aanmerking komt voor dit prachtige traject!

Stuur je CV en motivatie naar Matthie Damen van WorkStusySmile op matthie@careerplazagroup.com of bel Matthie op 06 8272 8553.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

WorkStudySmile

WorkStudySmile

Ben jij op zoek naar een stage? Waarom niet een stap verder gaan en je toekomst omgooien met WorkstudySmile®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Bij WorkStudySmile geloven we in het creëren van een optimale en betaalde leer- en werkomgeving voor zowel studenten als werkgevers.

Wij selecteren ambitieuze (toekomstige) werknemers die niet via de schoolbank, maar op het werk in maximaal 2 jaar hun mbo of hbo-diploma behalen. Ons programma biedt een naadloze integratie van werk en studie, gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Dus meer werkervaring, geen studieschuld en een werkgever om een carrière bij op te bouwen.

WorkStudySmile is onderdeel van Careerplaza Group en wij zijn bereikbaar op 088 555 4041 en 06 8272 8553