Leerwerktraject PABO – Jouw Passie voor Onderwijs in de Praktijk, Betaald en Binnen 2 Jaar!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Basisschool leerkracht !
Topstage
  • Wanneer
    Februari 2025 10 - 88 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 2371 per maand
Taakomschrijving

* Mogelijk op verschikkende locaties in heel Nederland!

Ben jij op zoek naar een stage? Waarom niet een stap verder gaan en je toekomst omgooien met dit bedrijf®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Droom jij ervan om een verschil te maken in het leven van kinderen? Heb je een hart voor onderwijs en sta je te popelen om voor de klas te staan? Of heb je al een HBO-diploma op zak en wil je als zij-instromer overstappen naar het basisonderwijs? Met ons unieke leerwerktraject voor de PABO kun je jouw passie voor lesgeven omzetten in een diploma én praktijkervaring, terwijl je ook nog eens een salaris verdient. In slechts 2 jaar tijd sta je als volwaardige leerkracht voor de klas!

Werkzaamheden

In dit leerwerktraject werk je vier dagen per week op een basisschool. Je staat voor de klas, begeleidt leerlingen en ontdekt stap voor stap wat het betekent om leerkracht te zijn. Je leert in de praktijk door samen te werken met collega’s en het geven van lessen. Eén dag per week volg je vakinhoudelijke lessen op de PABO, zodat je direct de theorie kunt toepassen in jouw klas.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een havo-, vwo-, mbo-4 diploma of bent al ooit aan de PABO gestart. Of je hebt al een HBO-diploma en wilt overstappen naar het onderwijs als zij-instromer.
  • Je hebt een sterke passie voor het werken met kinderen en wilt een positieve impact maken op hun ontwikkeling.
  • Je leert het liefst in de praktijk en wilt snel je eigen klas draaiende kunnen houden.
  • Je bent energiek, leergierig en staat open voor begeleiding en samenwerking.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

  • Leren door te doen: Vanaf dag één sta je voor de klas en ervaar je hoe het écht is om leerkracht te zijn. Je wordt begeleid door ervaren collega's die je helpen jouw talenten te ontwikkelen.
  • Diploma in 2 jaar: Behaal je PABO-diploma via een versnelde opleiding, afgestemd op jouw werkplek, zonder onnodig lange studietijd.
  • Betaald leren: In plaats van een studieschuld op te bouwen, ontvang je direct een salaris terwijl je jouw opleiding volgt.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching: We zorgen ervoor dat je tijdens jouw leerwerktraject de begeleiding krijgt die je nodig hebt om je lesvaardigheden én persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.
  • Zij-instromers welkom: Heb je al een HBO-diploma en wil je overstappen naar het onderwijs? Dit traject biedt jou een unieke kans om je carrièreswitch te maken en met passie een nieuwe weg in te slaan.

Waarom kiezen voor dit traject?

Dit leerwerktraject is gemaakt voor mensen die écht het verschil willen maken in het onderwijs. Of je nu altijd al leraar hebt willen worden of als zij-instromer een carrièreswitch overweegt: dit is de ideale kans om jouw passie voor kinderen en onderwijs om te zetten in een praktijkgerichte, opleiding. In 2 jaar tijd haal je je diploma, verdien je salaris en bouw je een schat aan ervaring op die je direct kunt inzetten in de klas.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om jouw passie voor onderwijs tot leven te brengen en het verschil te maken in het leven van leerlingen en wil je kijken of je in aanmerking komt voor dit unieke traject? 

Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatie naar Matthie Damen van WorkStusySmile op matthie@careerplazagroup.com en zet de eerste stap richting jouw toekomst als leerkracht! Of bel Matthie op 06 8272 8553.

Jouw passie voor onderwijs, jouw klas, jouw diploma – binnen 2 jaar

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

WorkStudySmile

WorkStudySmile

Ben jij op zoek naar een stage? Waarom niet een stap verder gaan en je toekomst omgooien met WorkstudySmile®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Bij WorkStudySmile geloven we in het creëren van een optimale en betaalde leer- en werkomgeving voor zowel studenten als werkgevers.

Wij selecteren ambitieuze (toekomstige) werknemers die niet via de schoolbank, maar op het werk in maximaal 2 jaar hun mbo of hbo-diploma behalen. Ons programma biedt een naadloze integratie van werk en studie, gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Dus meer werkervaring, geen studieschuld en een werkgever om een carrière bij op te bouwen.

WorkStudySmile is onderdeel van Careerplaza Group en wij zijn bereikbaar op 088 555 4041 en 06 8272 8553