Stage finance beschikbaar bij ProMedia Group in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiaire finance
  • Wanneer
    Februari 2025 18 - 20 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

In 2010 begon ProMedia Group als start-up op een zolderkamer in Breda. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot een dynamisch multimediabedrijf met ons hoofdkantoor in het bruisende hart van Rotterdam (de Delftse Poort), een kantoor in België (Antwerpen), en vele internationale collega's. Met onze 25 vakbladen, congressen, beurzen en live uitzendingen vanuit onze studio's houden we maandelijks ruim een miljoen professionals op de hoogte van het laatste nieuws in hun vakgebied.

Ons finance team bestaat uit vijf collega’s, die zich ook wel het leukste team van ProMedia noemen. Er zijn zelfs twee oud-finance stagiair(e)s die nu als collega’s bij ProMedia werken. Elk jaar heeft het finance team ruimte om een stagiaire aan het team toe te voegen. Wil jij veel leren in de breedte van het finance vak? Dan is ProMedia de juiste stageplek voor jou.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

  • Je zult verantwoordelijk zijn voor het correct en tijdig inboeken van facturen; 
  • Je zult financiële klantvragen zowel telefonisch als via e-mail beantwoorden; 
  • Een goede communicatieve vaardigheid is essentieel om klanten op een vriendelijke en professionele manier te helpen; 
  • Je zult ondersteuning bieden bij het beheer van debiteuren, zoals het opvolgen van openstaande betalingen en hierbij gebruik maken van passende maatregelen.

Gewenste profiel

Wat vragen wij?

ProMedia is een jong bedrijf waar zelfstandigheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn dan ook op zoek naar een stagiair(e) die zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding heeft. 

  • Je zit in je derde jaar van een finance opleiding;
  • Je bent op zoek naar een stage van 20 weken van 32-40 uur in de week;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel schrift als spraak op professioneel niveau;
  • Je hebt kennis van MS Office;
  • Ervaring met Exact online is een pré.

Wat bieden wij

Is deze stage wat voor jou? Laat ons dan nog een aantal (niet onbelangrijke) dingen vertellen: Bij ons krijg je een leuke stageplek met gezellige, gedreven collega’s en goede begeleiding. Je ontvangt een stagevergoeding van €400,- bij een fulltime stage van 40 uur per week. Je gaat werken in een modern en centraal gelegen pand in Rotterdam, de Delftse Poort (naast R’dam CS). Je hoort als stagiair(e) bij het team, dus we hopen dat je aansluit bij onze gezellige vrijdagmiddagborrels, sportieve activiteiten en onvergetelijke personeelsuitjes.

Overtuigd? Solliciteer dan snel. Vragen? Neem dan contact op met ons HR team via hrsupport@promedia.nl of 06-28509434.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ProMedia Group Services

ProMedia Group Services

ProMedia is een snelgroeiende uitgeverij en multimediabedrijf, gevestigd pal naast Rotterdam CS. Met onze 25 vakbladen, congressen, beurzen, en live uitzendingen vanuit onze studio’s zorgen ervoor dat 1 miljoen professionals per maand op de hoogte zijn van het nieuws in hun vakgebied.

ProMedia Group B.V. is in 2010 begonnen op een zolderkamer in Breda. Inmiddels hebben wij ons hoofdkantoor in Rotterdam (de Delftse Poort), een kantoor in Antwerpen (ProMedia België) en veel internationale collega's.