Toffe marketingstage in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
(Social media/content) Marketeer
  • Wanneer
    Oktober 2024 10 - 26 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 50 per maand
    We vergoeden 50 euro per dag per maand (dus werk je 3 dagen per week krijg je 150 euro per maand)
Taakomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die een studie richting marketing doet. We zijn een groeiende organisatie die niet stilzit op het gebied van marketing, AI en social media. Wil je meewerken aan een jonge, groeiende en levendige organisatie? Kom dan bij ons!

Werkzaamheden

Hoe onderscheid je jouw bedrijf tussen al deze spelers? Hoe bereik je de juiste klanten op het juiste moment? Wat zijn effectieve marketingactiviteiten om het streepje voor te krijgen? Hoe kunnen we storytelling en content inzetten om onze diensten en sterktes over te brengen? Hoe verkoop je een product die eigenlijk niemand wil hebben?

Als veiligheidsopleider begeven we ons in een zeer uitdagende markt. Kort gezegd bieden wij een (verplichte) dienst aan waar de doelgroep helemaal niet op zit te wachten. Het is daarom ontzettend belangrijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Des te beter lenen deze vragen zich voor een toffe afstudeer- of stageopdracht. Daag jezelf uit en kom stage lopen bij dé opleider voor veiligheid en mobiliteit. 

Als je opdracht vanuit je studie hier niet helemaal bij aansluit, maar je het wel een leuke organisatie lijkt, mag je ook zeker contact opnemen, dan kijken we samen naar geschikte projecten.

Gewenste profiel

Open persoonlijkheid

  • Leergierige mentaliteit
  • Enthousiasme
  • Ervaring met Adobe Suite, Microsoft Office en Meta en LinkedIn is een pré
  • Ervaring met AI een pré

Wat bieden wij

  • Volledig lid van de Westpoort-familie
  • Bijdragen aan een groeiende organisatie
  • Mogelijkheid tot een vaste baan
  • Genoeg ruimte voor eigen inbreng, maar ook voldoende sturing en houvast om jezelf klaar te stomen als marketing professional!

Bij Westpoort willen we alles leuk, makkelijk en snel regelen voor onze cursisten, maar de medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Kom hier stage lopen en jij kan het verschil maken!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort

Hoe belangrijk een certificaat ook is om veilig aan het werk te kunnen, in de praktijk schiet het er vaak bij in. Voordat je het weet is er een jaar voorbij en hebben tal van medewerkers een verlopen certificaat. Dit uitgangspunt is de basis van ons opleidingscentrum. Ons doel is dat onze cursisten snel over de papieren beschikken die zij nodig hebben. Alles is praktisch geregeld, zodat je snel weer door kan met dat waar jij goed in bent.
Bij Westpoort zijn we de one-stop-shop op et gebied van veiligheid en mobiliteitcursussen, we regelen het allemaal voor de klant.