Leerwerktraject HBO – Civiele Techniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Soortgelijke Opleidingen - Betaald en Binnen 2 Jaar!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Leerwerktraject Techniek/Infra via WorkStudySmile®
Topstage
  • Wanneer
    November 2024 10 - 88 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 2317 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage? Waarom niet een stap verder gaan en je toekomst omgooien met dit bedrijf®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Heb jij interesse in de wereld van civiele techniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of vergelijkbare richtingen? Dan is dit leerwerktraject precies wat jij zoekt! Bij dit bedrijf® krijg je de kans om jouw technische kennis direct toe te passen in de praktijk en je te ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied.

Werkzaamheden

Tijdens dit leerwerktraject werk je aan diverse uitdagende projecten binnen jouw vakgebied, zoals:

  • Civiele Techniek: Je werkt mee aan de ontwikkeling, aanleg en onderhoud van infrastructuurprojecten, zoals wegen, bruggen en waterwerken.
  • Mechatronica: Ontwikkelen, testen en optimaliseren van geautomatiseerde systemen, waarbij mechanica, elektronica en informatica samenkomen.
  • Werktuigbouwkunde: Ontwerpen, bouwen en onderhouden van machines, apparaten en installaties voor verschillende toepassingen.

Je leert niet alleen de theorie, maar je brengt dit ook direct in praktijk binnen een professioneel team van ervaren collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met onze engineers, projectleiders en technici om innovatieve en duurzame oplossingen te realiseren.

Gewenste profiel

  • Je bent leergierig, gemotiveerd en hebt een passie voor techniek.
  • Je bent communicatief vaardig, werkt goed in teamverband en neemt graag verantwoordelijkheid.
  • Je bent nieuwsgierig naar innovatieve oplossingen en wil jouw theoretische kennis in de praktijk toepassen.
  • Bereidheid om 4 dagen per week te werken en 1 dag per week te studeren.
  • Affiniteit met techniek en een proactieve houding.

Wat bieden wij

  • Een unieke combinatie van werken en leren, waarbij je praktijkervaring opdoet terwijl je jouw opleiding HBO afrondt.
  • Begeleiding door ervaren professionals die jou ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Uitdagende projecten waarin je met de nieuwste technieken en technologieën werkt.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
  • Geen stagevergoeding, maar loon en je studie op onze kosten!

Krijg je de kans om te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van techniek. Doe mee aan ons leerwerktraject en bouw mee aan innovatieve oplossingen voor de wereld van morgen!

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om jouw carrière in de techniek te starten! Wil je kijken of je in aanmerking komt voor dit unieke traject en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van techniek. Reageer dan snel en bouw mee aan innovatieve oplossingen voor de wereld van morgen!

Solliciteer dan nu via Stageplaza of stuur je CV en motivatie naar Matthie Damen van WorkStusySmile op matthie@careerplazagroup.com of bel Matthie op 06 8272 8553.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

WorkStudySmile

WorkStudySmile

Ben jij op zoek naar een stage? Waarom niet een stap verder gaan en je toekomst omgooien met WorkstudySmile®! Kies voor werken én studeren tegelijk, waarbij je opleiding wordt betaald door je werkgever. Je studie gaat door, je krijgt praktijkervaring, én je studieschuld groeit niet meer. Bouw aan je carrière zonder zorgen over extra kosten. Begin vandaag met leren, werken en verdienen!

Bij WorkStudySmile geloven we in het creëren van een optimale en betaalde leer- en werkomgeving voor zowel studenten als werkgevers.

Wij selecteren ambitieuze (toekomstige) werknemers die niet via de schoolbank, maar op het werk in maximaal 2 jaar hun mbo of hbo-diploma behalen. Ons programma biedt een naadloze integratie van werk en studie, gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Dus meer werkervaring, geen studieschuld en een werkgever om een carrière bij op te bouwen.

WorkStudySmile is onderdeel van Careerplaza Group en wij zijn bereikbaar op 088 555 4041 en 06 8272 8553