Allround Verkoopmedewerker MBO/HBO in Stein

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Verkoopmedewerker
  • Wanneer
    November 2024 10 - 26 weken 28 - 32 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    Bedrag salaris deels afhankelijk van hoeveelheid uren. Een reiskostenvergoeding is bespreekbaar. Plus er is personeelskorting op alle producten.
Taakomschrijving

Ons familie bakkersbedrijf staat bekend om zijn  haar grote keuze in heerlijkheden. Voor zowel de vele broodsoorten als Limburgse vlaaien komen klanten uit de hele regio. De broden en vlaaien dienen natuurlijk met zorg en aandacht verkocht en ingepakt worden zodat de consument dit thuis lekker kan eten. Wil jij leren hoe dit allemaal gaat? Dat kan. Wij zijn gecertificeerd opleider. Ook is het mogelijk om ideëen te lanceren en uit te proberen welke de verkoop nog beter kunnen maken in alle winkelteams.

Werkzaamheden

Meedraaien met de diverse winkeldames om "het vak" aangeleerd te krijgen. Dus winkel openen en sluiten, productverkoop , winkeluitstraling en productpresentatie, klantbenadering, inkoop regelen. Zo ook zelfstandig gaan werken als allround verkoopmedewerker en mogelijk door te groeien naar filiaalleider met de verantwoordelijkheden die hierbij horen.

Gewenste profiel

MBO/HBO denk nivo, enige werkervaring in horeca of detailhandel, Nederlandstalig, teamspeler, aanpakker.

Wat bieden wij

Werkend in leuk klein team met veel zelfstandigheid, scriptie of werkstuk begeleiding, lekkere producten proeven en/of met personeelskorting kopen. Meewerken op meerdere locaties mogelijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Stein, Nederland