Uitdagende HBO stage Casemanager verslavingszorg

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Casemanager GGZ ambulant
  • Wanneer
    Oktober 2024 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 364 per maand
    Volgens het CAO GGZ.
Taakomschrijving

Als student bij dit bedrijf stap je in een dynamische en betekenisvolle rol, waarin je niet alleen je professionele vaardigheden ontwikkelt, maar ook persoonlijk groeit. Bij ons staat de mensgerichte benadering centraal, wat betekent dat je vanaf het eerste moment werkt aan het opbouwen van echte relaties met cliënten. Dit geeft je de kans om het verschil te maken in het leven van (jong)volwassenen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen en verslavingsproblematiek.

Werkzaamheden

Wat jouw functie zo bijzonder maakt, is de combinatie van zorg bieden en jezelf ontwikkelen. Je maakt deel uit van een klein, toegewijd team van professionals die met hart en ziel werken volgens de kernwaarden liefde, waarheid, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit betekent dat je als student actief bijdraagt aan de zorg, maar ook de ruimte krijgt om te leren en te groeien in je vak.

De uitdagingen die je in dit werk tegenkomt, zijn divers en bieden je veel mogelijkheden om jezelf te overstijgen. Je leert omgaan met complexe situaties, werkt nauw samen met cliënten die in een kwetsbare positie verkeren, diverse ketenpartners waar wij mee samenwerken, en ontdekt hoe belangrijk jouw rol is in hun herstelproces. Izeboud Zorg moedigt je aan om naast je professionele expertise ook jezelf in te zetten. Jouw persoonlijkheid, empathie en betrokkenheid zijn minstens zo waardevol in dit werk.

Gewenste profiel

  • Empathie en Inlevingsvermogen – Je moet goed kunnen aanvoelen wat cliënten nodig hebben en op hun emoties inspelen.
  • Sterke Communicatieve Vaardigheden – Duidelijk en respectvol kunnen communiceren met zowel cliënten als collega's is essentieel.
  • Zelfreflectie – Openstaan voor feedback en leren van ervaringen om jezelf te verbeteren.
  • Flexibiliteit – In staat zijn om snel te schakelen en je aan te passen aan verschillende situaties.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel – Betrouwbaar omgaan met kwetsbare cliënten en vertrouwelijke informatie.
  • Basiskennis van Zorg – Een achtergrond in psychologie, sociaal werk of een verwante zorgopleiding.
  • Liefde voor het Vak – Een sterke motivatie om anderen te helpen en in de geestelijke gezondheidszorg te werken.
  • Ethisch en Integer – Eerlijk en zorgvuldig handelen in alle aspecten van je werk.
  • Leergierigheid – Bereid zijn om continu te leren en je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij

1. Persoonlijke en Professionele Groei Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar je verantwoordelijkheid draagt, maar ook volop begeleiding krijgt. Je leert omgaan met complexe situaties en doet waardevolle ervaring op in de geestelijke gezondheidszorg.

2. Mensgerichte Aanpak Bij Izeboud Zorg staat de cliënt centraal. Je werkt vanuit echte verbinding en betrokkenheid, waardoor je het verschil kunt maken in het leven van kwetsbare mensen.

3. Kleine, Hechte Teams Je maakt deel uit van een klein, toegewijd team waarin samenwerking en onderlinge steun belangrijk zijn. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke aandacht.

4. Uitdagend en Afwisselend Werk Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en geen cliënt is hetzelfde. Hierdoor blijft het werk afwisselend en leer je continu bij. Je krijgt te maken met uiteenlopende zorgvragen, wat je werk dynamisch maakt.

5. Vrijheid en Verantwoordelijkheid Je hebt de ruimte om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, maar staat nooit alleen. Er is altijd ondersteuning van collega's en ruimte om jezelf te ontplooien.

6. Betekenisvol Werk Het werk dat je doet heeft direct impact op de kwaliteit van leven van anderen. Je draagt bij aan het welzijn van cliënten en ziet het resultaat van jouw inzet.

Deze voordelen maken Izeboud Zorg tot een plek waar je niet alleen een bijdrage levert aan de zorg voor anderen, maar ook zelf groeit in een ondersteunende, warme omgeving. Mee naar team uitjes en je bent onderdeel van het team

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Nieuwegein, Nederland