Stage Product Design

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair
  • Wanneer
    Februari 2025 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 550 per maand
Taakomschrijving

Wil jij jouw creatieve ideeën omzetten in innovatieve, duurzame oplossingen die bijdragen aan een natuurinclusieve toekomst? Tijdens je stage bij ons bedrijf werk je samen met een enthousiast team aan projecten die echt impact maken. Je krijgt de kans om je talenten verder te ontwikkelen en initiatief te nemen in een uitdagende stageopdracht.

Werkzaamheden

Dit vind jij leuk om te doen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in natuurinclusief bouwen en leveren innovatieve producten zoals modulaire nestkasten, groengevelsystemen en groendaken die de biodiversiteit in de stad verbeteren. Tijdens je stage speel je een actieve rol in onze productontwikkeling en werk je samen met ons team aan creatieve, duurzame oplossingen. Door nauw samen te werken met collega’s en actief deel te nemen aan brainstormsessies, leer je niet alleen over productontwikkeling, maar ook over de bredere context van natuurinclusief bouwen.

Wij bieden je alle handvatten om jezelf professioneel te ontwikkelen. Gedurende je stage krijg je een ervaren collega die je begeleidt en je wegwijs maakt binnen het bedrijf, zodat je aan het einde van je stageperiode een mooie ontwikkeling hebt doorgemaakt in jouw vakgebied. Je krijgt vrijheid in je stageopdracht en vindt het leuk om deze zelf vorm te geven, met ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Gewenste profiel

Dit neem jij mee

  • Je volgt op dit moment een hbo/wo opleiding in de richting van Industrieel Ontwerpen, Product Design of een vergelijkbare studie;
  • Je houdt ervan om je creatieve ideeën om te zetten in praktische ontwerpen en innovatieve oplossingen te bedenken;
  • Je werkt zelfstandig en neemt het initiatief om nieuwe ideeën en kansen te verkennen;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en vraagt om hulp wanneer dat nodig is;

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Een stagevergoeding €550 per maand op basis van een fulltime stage

Ontwikkeling Wij vinden het belangrijk dat jij een leuke en leerzame stage hebt, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt voor eigen inbreng.

Open werksfeer We staan open voor verbetering en feedback. Geen hiërarchie, geen rangen, iedereen is gelijk en jouw mening telt!

Plezier hebben met elkaar We zorgen elke dag voor plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. We organiseren regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke personeelsuitjes.

Jong team Gemiddelde leeftijd van 28 jaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Rijssen, Nederland