Marketing & Sales stage bij innovatieve watersport startup!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer - Sales manager
  • Wanneer
    Februari 2025 8 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Stagevergoeding is afhankelijk van competentie.
Taakomschrijving

Marketing Stage bij dit bedrijf

Ben jij klaar om je marketingtalent in te zetten bij een internationale, snelgroeiende startup? Bij dit bedrijf krijg je de kans om als allround marketeer ervaring op te doen in een dynamische omgeving. We zijn trots om de nummer 1 reseller van eFoils in Europa te zijn!

Wat zijn eFoils?
eFoilen is de nieuwste watersport waarbij je op een elektrisch aangedreven surfboard boven het water zweeft, wat je het sensationele gevoel van vliegen geeft. Deze innovatieve sport wint snel aan populariteit en jij kunt helpen om deze opwindende ervaring onder de aandacht te brengen.

Als marketingstagiair ben je betrokken bij het creëren van campagnes en het organiseren van evenementen op prestigieuze beurzen zoals het Cannes Yachting Festival. Je werkt samen met een jong en ambitieus team, waar creativiteit en innovatie centraal staan.

Klaar voor een avontuur vol adrenaline? Stap aan boord bij dit bedrijf en ontdek hoe vet het is om te vliegen boven het water!

Werkzaamheden

Werkzaamheden

  1. Campagneontwikkeling: Ondersteunen bij het creëren en uitvoeren van marketingcampagnes om eFoils te promoten.
  2. Social Media Management: Beheren van content voor social media om betrokkenheid te vergroten.
  3. Eventorganisatie: Helpen bij de planning en organisatie van evenementen en deelname aan beurzen zoals het Cannes Yachting Festival.
  4. Acquisitie: Assisteren bij het genereren van leads en opvolgen van potentiële klanten.
  5. Marktonderzoek: Uitvoeren van marktonderzoek om trends en klantbehoeften te identificeren.

Gewenste profiel

Kwalificaties voor de Marketing en Sales Stage bij dit bedrijf:

  1. Opleiding: Volgt een studie in Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde.
  2. Communicatie: Sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands en Engels.
  3. Analytisch: In staat om gegevens te analyseren.
  4. Interesse in watersport: Passie voor watersport is een pluspunt.

Deze kwalificaties helpen je om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team!

Deze stage biedt een unieke kans om mee te draaien in een veelzijdige startup met grote ambities, waar je niet alleen waardevolle ervaring opdoet, maar ook een solide basis legt voor je toekomstige carrière in de dynamische wereld van eFoilen!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Flying Fish eFoils

Flying Fish eFoils

Flying Fish eFoils BV is dé Europese marktleider op het gebied van eFoils – en wij zoeken enthousiaste stagiairs om ons team te versterken!

Met meer dan 60 dealers verspreid over Europa en deelname aan de grootste watersportbeurzen, zoals het Cannes Yachting Festival en de Monaco Yacht Show, zijn wij hét bedrijf dat watersport naar een nieuw niveau tilt. Maar wat is eFoilen eigenlijk?

Wat is eFoilen?
eFoilen is de nieuwste watersporthype waarbij je op een elektrisch aangedreven surfboard boven het water zweeft! Het board is uitgerust met een ‘foil’ (een vleugel onder water) en een elektrische motor die je geruisloos over het water laat glijden zonder golven of wind nodig te hebben. Het gevoel van vliegen, gecombineerd met de stilte en vrijheid van het water, maakt eFoilen een unieke ervaring.

Waarom stage lopen bij Flying Fish eFoils?

Marktleider in Europa: Je werkt bij de grootste speler in eFoils met een toffe internationale vibe.

Toffe watersportbeurzen: Reis mee naar de coolste plekken in Europa zoals Cannes en Monaco, ontmoet internationale klanten en maak kennis met de nieuwste innovaties.

Hands-on ervaring: Vanaf dag één ben je betrokken bij gave projecten, of het nu in marketing, sales, techniek of productontwikkeling is.

Actie op het water: Niet alleen achter je bureau werken, maar ook regelmatig het water op om onze eFoils zelf te testen!
Jong en dynamisch team: We houden van avontuur, werken hard én maken samen plezier!

Of je nu een watersportliefhebber bent, gek op techniek of je marketing skills naar een hoger niveau wilt tillen – bij ons krijg je de kans om écht iets bij te dragen en mee te groeien met een innovatief bedrijf.

Klaar voor een stage vol adrenaline en avontuur? Kom dan het team van Flying Fish eFoils BV versterken en vlieg letterlijk over het water!