Onderzoeksstage Arbeids- en organisatiepsychologie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Onderzoek
  • Wanneer
    November 2024 8 - 12 weken 16 - 20 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ons bedrijf is een organisatie advies bureau gericht op duurzame en menselijke groei van organisaties, Ik ben voor mijn onderzoek op zoek naar een WO Bachelor of Masterstudent Organisatiepsychologie die voor zijn/haar afstuderen een onderzoek moet of wil doen.

Werkzaamheden

Wij doen onderzoek naar groeicultuur, waar we een model en vragenlijst heb ontwikkeld hoe organisaties een cultuur kunnen creëren om op een duurzame en mensgerichte manier te groeien. Het model is geïnspireerd op Everyone Culture van Kegan en Blauwe Economie van Gunther Pauli. Het model, ook wel het Blauwe Groeimodel, bestaat uit purpose, people en process. Aanname van dit model is dat hoe sterker de groeicultuur, hoe hoger de ENPS van medewerkers en hoe sneller en ook duurzamer een bedrijf kan groeien. Hierbij is dit de nieuwe definitie van groei- groei van omzet, de medewerkers en de aarde.

We hebben deze vragenlijst de afgelopen jaren bij een aantal scale-ups uitgezet. We willen de data die we hebben verzameld analyseren; het model valideren en ook de relaties onderzoeken binnen het model en met de ENPS.

Gewenste profiel

WO Bachelor of Masterstudent Organisatiepsychologie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland