UX/UI Design stage bij dit bedrijf in Haarlem

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
UX/UI Designer stagiaire
  • Wanneer
    Februari 2025 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

Stage lopen bij dit bedrijf

Bij dit bedrijf zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten om zich bij ons team aan te sluiten. Ben je zelfstandig, creatief en leergierig? Dan past deze stage bij jou! 

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een softwarebedrijf dat gevestigd is in de Waarderpolder (Haarlem). We bestaan uit een enthousiast jong team waar genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Wij richten ons op bedrijven met tijdelijk verblijf, denk aan hotels, vakantieparken en studentenhuisvestingen. Voor diens bezoekers/gasten tijdens hun verblijf. Wij ontwikkelen onze eigen software waarmee we ook digitale sloten met de mobiele telefoon laten openen.

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar iemand die werkervaring heeft met Adobe Creative Cloud en de basis design principes kan toepassen tijdens het werk. Tijdens de stage ontwerp je (web)app promotiemateriaal voor onze klanten en leer je in ons platform werken, zodat je vanuit de gebruiker kan denken. De design afdeling bestaat uit grafische vormgevers en UX designers die je ondersteunen tijdens je stage. Naast werk voor het bedrijf krijg je voldoende tijd om aan schoolopdrachten te werken.

Wat bieden wij

Wij regelen tijdens je stage een stagevergoeding en een verzorgde lunch. We zijn een kleine organisatie en een betrokken leerplek. De werkzaamheden zijn divers en bieden tijdens een lange (of korte) stage veel ontwikkeling. Aan de start van je stage wordt je ingewerkt zodat je snel binnen het team kan meedraaien en je je plekje kan vinden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Anders
  • Klein (10-49)
  • Haarlem, Nederland