Allround Creatief Stagiair(e) met passie voor street art & marketing.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Allround & Content stagiaire
  • Wanneer
    Oktober 2024 10 - 26 weken 16 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 650 per maand
    In overleg
Taakomschrijving

Als Allround Stagiair(e) ben jij de spil van ons dynamische kantoor! Geen dag is hetzelfde en je houdt ervan om structuur te brengen in een dynamische omgeving. Je ondersteunt zowel ons internationale label Paper Trails als Stadsbehang Nederland.Bij Paper Trails zijn we pioniers in guerrilla marketing en gepassioneerd over street art. Als snelgroeiend bureau zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes voor een breed scala aan (inter)nationale klanten in de mode-, creatieve-, culturele- en muziekwereld. We brengen marketing naar de straat en zijn bekend om onze unieke benadering van campagnevoering.

Werkzaamheden

Je ondersteunt zowel ons internationale label Paper Trails als Stadsbehang Nederland. Je werk omvat een breed scala aan taken, variërend van content maken, social media & website onderhouden, project management tot het onderhouden van contact met leveranciers. Ongeveer de helft van je tijd besteed je aan het ondersteunen van de accountmanagers met ad hoc vragen, boeken van reizen & opmaken van presentaties.

Gewenste profiel

  • Je deelt onze passie voor street art, streetwear, de culturele sector en counter-culture; - Je hebt affiniteit met grafisch ontwerp en het overbrengen van campagnes naar klanten; - Ervaring met TikTok & Instagram; - Pre - ervaring met Photoshop en Illustrator; - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Communicatief vaardig richting collega's; - Gericht op taken met een goed oog voor planning en deadlines; - Woonachtig in Amsterdam is een pré; - Beschikbaarheid van minimaal 16 tot 24 uur per week.

Wat bieden wij

- Een uitdagende stage in een klein team met diverse klanten uit de creatieve en culturele sector; - Kantoor in Amsterdam-West, op 5 minuten van Sloterdijk & Westerpark; - Mogelijkheden voor doorgroei naar een vaste aanstelling; - Flexibele werktijden; - Veel begeleiding van een stagebegeleider en wekelijks overleg; - Een inspirerend team en een groeiende organisatie.

Wij geven graag een enthousiaste en leergieirge stagiaire de ruimte om bij ons te ontdekken en te groeien.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Paper Trails Europe

Nog geen logo geüpload.
  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland